Евгени Минчев влиза в „Ол старс“,трябват му пари да плаща на Венета Райкова

Евгени чантаСамопровъзгласилият се за светски лъв Евгени Минчев е стегнал всичките си чанти, обаче няма да ходи пак в Лондон да придружава принцеси и светски дами, а просто ще  влезе в шоуто „Биг Брадър Олстарс“, което започва на 19 ноември.

Досега той взимаше пари като платен коментатор пред платената публика в залата в Нови хан. Те обаче му се сторили малко и решил отново да влезе в шоуто хем да натрие носа на Венета Райкова, която го осъди за обида, хем да спечели някой лев, защото има да й дава 20000 за думите „мирише на прокиснало мляко“ . Той вече е заснел визитката си,  подписал договора си и потрива ръце в очакване на момента кога да влезе в Къщата. Твърде вероятно е да го вкарат още преди финала и да изиграе ролята на мост между двете части на сезона.

Човекът, който два пъти седмично разпъва на кръст съквартирантите вън, а влизайки уж като гост, успя да вдигне кръвното на Здравко и Катя, определяйки ги като недостойни да спечелят, като семейство, а само като отделни играчи, сега е готов за пари да къса нервите на всички останали.

Той отново си е уговорил вип спалнята, защото се смята за най-голям вип от всички и готви пиперливия си език за нови конфликти.

Минчев се нуждае от пари, а продуцентите от шоу, затова сделката е изгодна за двете страни, говорят зад кулисите на предаването.

https://youtu.be/QYY72P5X_jg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *