Чудо! Рускиня стана майка на 60 години!

рускиня бебе60-годишна московчанка стана майка за втори път, гръмнаха информационните агенции.

Галина Шубенина е родила чрез секцио здраво и красиво момиченце. Галина е родила първото си дете, което било  момче,  преди цели 39 години. Тя била щастлива с единствения си син, но на 29 години го повалила коварна болест и той починал.

„Когато загубих сина си точно преди 10 години, започнах да подготвям  тялото си за това ново събитие. Просто се чудех кога ще стане. Но с цялата си душа и сърце вярвах, че ще стане. Че Бог ще ми помогне“, разказва щастливата майка.

Дали Бог й е помогнал или в клиниката за ин витро оплождане е попаднала на големи специалити, никой не може да каже. Доста лекари отказали да й помогнат, защото преценили, че е много възрастна и е рисковано за нея да износи детето. Тя обаче настоявала и твърдяла, че се чувства здрава. Наистина бременността й протекла без проблеми и без усложнения.

Галина е пенсионерка, която в момента е кандидатствала и за майчинство. Службите търсят начин да решат невиждания досега казус.

Момиченцето е кръстено Клеопатра и е кръстено  на прабаба си, която била смела и красива жена и е живяла до 96-годишна възраст. Да живее дълго сега е основната цел и на Галина, която сега ще трябва да отглежда бебето. Тя се чувства добре, храни се здравословно и твърди, че по-голямо щастие в този живот не е очаквала. С нещастията вече се е примирила.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *