Криско предизвиква Азис на двубой на сцената

КрискоКриско се хвърля на сцената  на Нова телевизия точно на трети март за цели три месеца.

Скандалният рапър е един от почти сигурните  участници в новия сезона на „Като две капки вода“. Той  бил забелязан на няколко пъти в офиса на Магърдич Халваджиян, където вероятно е договарял условията и се е пазарил за по-висок хонорар.  Всеки знае, че той цепи стотинката на две и се е опитал да вземе максималното от шоуто.

Рапърът в същото време имал да чисти имидж и да си връща пред пулликата старата известност, след като напоследък името му непрекъснато се свързва със скандали,  обаче не и с нови хитове.  Участията му също намалели. „Сериозно е скъсал джоба и в момента има спешна нужда от пари и известност“, твърдят негови колеги.

В шоуто основен конкурент ще му бъде Азис, който вече се спазари да участва за космическа сума.

В продуцентските среди обаче се говори, че Маги Халваджиян този път е позаобиколил правилата на предаването, за да спечели повече публика. „Като две капки вода“ е шоу, в което известни творци в други сфери се опитват да пеят и да имитират певци.

Там участието на професионални певци не е желателно, тъй като ще имат огромно предимство пред другите. Досега там се изявяваха предимно актьори и Нети, която се яви просто за хонорара и въпреки че беше безспорен победител, в последния тур журито я поряза и даде наградата на друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *