Шок! Сашка Васева танцува на маса в клип на Криско

Сашка„Златните момчета“ е най-новото парче на Криско и Dim4ou, което скоростно се завъртя от снощи в мрежата.

Във видеото към песента изненадващо се появява Сашка Васева, която тресе огромния си естествен бюст, а той пък е на път да се изсипе от широкото  й деколте.

Аз лично звъннах на Сашка да я поканя, а тя ми се тросна : „То всеки може да ми се обади по телефона и да каже, че е Криско, аз как да ти повярвам!“ – призна с усмивка  рапърът  и добави, че песента му е за легендите, а тя за него е жива легенда.

След като му повярвала, че все пак е той, двамата се срещнали  и младият изпълнител я поканил да участва в лентата. Той изобщо не крие, че фолк динозавърката дори му дала идеи за клипа и му разказала как се случвали тези неща тогава, тъй като в текста на парчето има препратки към времето на прехода. Минаването по масата и хвърлянето на пари във въздуха били  нейни идеи.

Най-интересното било, че Сашка е толкова разпознаваема, че веднага се отличава на фона на другите статисти и се набива в очите на зрителите. Без да сме обяснили на никого, че тя участва, всички я познаха. Гордея се с идеята си и й благодаря, че прие, казва певецът.

Докато говореше за новото си парче, рапърът отрече да има връзка с плеймейтката Деница Димитрова и каза, че това са измислици, както и писанията, че е в конфликт с родителите си, било опашата лъжа.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Wg_0LIQBsJo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *