Джино Остава в България! Подхваща Бизнес с Люси Иларионов!

Емануела целувка Джино
Това е просто приятелска закачка

Победителят във ВИП Брадър Джино Бианкалана е решил, че в България има сериозна пазарна ниша, затова  ще прави бизнес с Люси Иларионов и двамата стават съдружници.

Те дълго обмисляли идеята си, която се зародила още в предаването. Там се завърза и дружбата и доверието между двамата. А после на няколко пъти обсъдиха начинанието си сериозно.

Джино и Люси решили да внасят коли  втора употреба от САЩ, където употребяваните автомобили вървели буквално без пари. Трябвало само да се обмисли канала за внос, а Иларионов щял да намери фирма, която да ги продава. Няма да се внасят банални марки и „народни“ коли, а лимузини и спортни автомобили.

На този етап Джино щял да остане в България, за да проучи пазара. Смятал, че ще има много мераклии да купят американски возила, защото в момента те рядко се срещат по българските пътища. Мургавият предприемач вече даже имал поръчки от свои познати да им докара нещо „по-така“.

Но не само бизнесът го задържа в България. Тук Бианкалана срещнал любовта, обаче упорито я пази в тайна. Страхува се, че българските медии ще го изпапкат с парцалите, ако разберат кое е момичето.

Готов съм да я взема с деца, без деца… За мен е важно единствено да се обичаме, каза той, като подчерта, че не става дума за Емануела, с която просто се закачали шеговито в „Черешката на тортата“.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/iBuRw3VLbXA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *