Щерката на Митьо Очите – Мръсна Мутра като Баща си! Виж Кошмарните й Зверства:

Митьо Очите дъщеря
Станислава Желязкова (по баща -Очите) с приятеля си Велислав Попов, заради когота се разрази фаталната престрелка в Слънчев Бряг през юни!

Прочулата се покрай „известния“ си баща и скандалите около таксиметровите му фирми, щерка  на Митьо Очите, Станислава Желязкова, се оказа много твърда и безкомпромисна.

Наричана на галено „Съни“, дъщерята на Очите още няма 23 години, но държи с желязна ръка таксиметровия бизнес на своя ъндърграунд – татко. Шофьорите треперят от нея, а всеки от тях, който иска да кара такси на Слънчев бряг, дава на младата дама по 5 бона, за да му разреши.

Още като ученичка Съни ходела на училище с бодигардове и това я карало да се чувства силна и над другите. Тя искала всички да й се подчиняват и който сгафел пред нея – бил наказван жестоко!

Когато две нейни съученички набрали смелост да заговорят нейно бивше гадже, тя ги наказала жестоко. Примамила ги в малък тъмен парк и им отрязала косите. През цялото време се хилела щастливо, докато щракала с ножицата и ги заплашила, че ако кажат на някого, ще им хвръкнат главите.

Ужасените момичета й повярвали и не се оплакали на никого.

Притичали една след друга до фризьорски салон да ги острижат късо и излъгали, че така били решили, защото е модерно.

Съни била хитра и действала с всяка съученичка поотделно и насаме, за да няма свидетели. Тя карала жертвите си сами да вържат косите си на опашка високо… и клъцвала с ножица цялата коса.

Друга девойка от класа й се опълчила срещу насилничката и била залята с тарелка фекалии. Единият гард донесъл фекалиите, а другият държал съпротивляващото се момиче. А след фекалната акция се спукали от смях наравно с господарката си.

Оттогава никой не смеел да противоречи на Станислава, защото всички знаят, че ще бъдат наказани жестоко. Дори учителите й пишели високи оценки под страх от гардовете, въпреки че Съни никак не си давала зор да учи.

Щерката на Митьо Очите командвала всички, а като поела фирмата на баща си, продължила да се държи с шофьорите строго и да тормози „непослушните“. Тя им давала разрешителни, тя им ги взимала за най-малкото съмнение, че са скрили бакшиш от нея, разказват препатили таксиджии.

Сега тя не действа сама, а с приятеля си Велислав Попов. Двамата имат фирми с еднакви имена, държат се мутренски и всички са сигурни, че Съни ще наследи бизнеса на баща си и ще стане страшилището на Несебър и Слънчев бряг.

Сега тя е охранявана от много гардове, а никой в комплекса не смее да й се опълчи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Мутра ангелче ли да възпита? Сега шофьорите всеки ден да й изливат фекалии

  2. И нямаше ли кой да нашамари малкото лайно, докато беше ученичка? Всички ли се страхуват от Зъркела?

  3. Kurwo malka,ela na men da se probwash da mi otrejesh kosata,da ti eba putkata ciganska mrusna malka prostitutka :) neshtastica ,i teb towa te chaka kato tate,da te razstrelqt kato mrusno kuche :*

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *