Шок! Бивш шеф на ЦРУ призова САЩ да подкрепя ИДИЛ и да убива руските войници!

ЦРУ
Майкъл Морел

Бившият зам.-шеф на ЦРУ Майкъл Морел излезе с невероятно предложение в интервю  по американската телевизия CBS News.

Той най-спокойно обясни, че за да се уреди конфликта в Сирия, е необходимо  да бъдат убивани руските войници и иранските им съмишленици.

Това трябва да става тайно, а не явно, за да не избухне по-голям конфликт. За целта няма да се обявява конфронтация, но спецчасти могат да се намесват и да инсценират нещастни случаи. Колкото може – повече. Но никой не трябва да заподозира, че зад това стои САЩ!

Според Морел,  Вашингтон трябва да продължи още по-активно да подкрепя с всякакви средства и оръжие джихадистите в Сирия, които пък ще убиват руските войници и ще свалят хеликоптери.

„Ние като  бяхме в Ирак, иранците тогава даваха  оръжие шиитските групировки, а те пък  убиваха нашите войници.  Иранците ни предизвикаха, защото посегнаха на нашите хора и се наложи да се им го върнем и  да се разплатим. Сега САЩ  трябва да въоръжи сирийските бунтовници, които да убиват иранци и руснаци.

Длъжни сме да заставим руснаците  да си платят!  – каза бившият ЦРУ висш чивонки.

На въпрос на водещия плащането чрез убийства ли ще стане, Морел категорчно отговорил да, но да е скрито, за да не избухне скандал. И никой да не заподозре САЩ, че има намеса във всичко това. Достатъчно е Москва и Техеран да го знаят, но да не могат да го докажат.

От цялото интервю не става ясно защо трябва да се убиват руските войници, които целят ликвидирането на Исламска държава и уреждането на конфликта в Сирия.

Явно на САЩ им пари под краката, че в Сирия ще се засили руското влияние и вече няма да могат да лочат без пари нефтените запаси на Иран и Дамаск.

Те изпускат и големи територии, които досега на практика бяха превърнали в свои сателити.

САЩ най-вероятно ще се дистанцират от интервюто на генерала и ще кажат, че това си е само негово лично мнение.

Но по случващото се в Сирия е видно, че той говори истината и че Вашингтон наистина въоръжава ИДИЛ, след като го създаде.

И зад океана нямат никаква сметка изкуствената държава да се разпадне и в района да настъпи мир.

Така ще изгубят контрола си и вечните си „мироопазващи цели“, чийто резултат са хиляди трупове, бежанци и осиротели семейства.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

4 коментара

  1. Дясното това са чорбаджиите. Лявото е опозицията на чорбаджийството и чорбаджиите. ПРОСТО Е ЗА РАЗБИРАНЕ. Както какво е зло и добро? Зло е опасност, добро е безопасност. Дясното:ДА ПОДКРЕПИМ БИЗНЕСЪТ! Хитлер: „Правителството няма да защитава интереса на германският народ, чрез икономика, организирана от държавата, а ще подкрепя частното предприемачество“ Ако няма зло, няма и нужда от добро, или поне представа за добро. Злото е развалата, доброто поправката. Болката предизвиква и лечението.

  2. ПРОТОКОЛИТЕ НА СИОНИСТИТЕ, И ПЛАНЪТ ДЪЛЕС, НЕ Е ДОКАЗАНО – ЧЕ СА ФАЛШИВИ. Алън Дълес е доказвал, че протоколите са фалшиви. Фалшиви са мненията и „доказателствата“ за фалшивост на протоколите планът дълес. Животът също показва и доказва, масоните са още на власт, сорос, НПОта, експерти на хранилка, … И Библията била фалшива, изплагиатствана, казват атеистите. И едните и другите, не доказват ясно кой и защо, какво ТОЧНО е преписъл.

  3. Цветков вярваше в първоначалното натрупване, ще крадат-крядат и ще станат отличен елит. 1990г простолюдието вярваха, че им предстои най-малкото да живеят като с успешен семеен бизнес от САЩ или Австралия, а що да не и като милионери – колко му е. Така се вкарват стадата в кошарата. После като питат защо стана каквото стана, им казват – че бедните са глупаци и мързеливци, генетичен боклук.

  4. Дълес и сионските протоколи? И апокалипсиса – последната книга от Библията, се сбъдва, САЩ са копие и продължение на РИМ И ВАВИЛОН. Помагат на олигархия да смаже народът си, но после ебават и олигархията, като римският звяр империя. Соц елитът прееба народът си чрез тях, но вече ще унищожат и соц елитът станал капиталистическа олигархия. … Откровение 13:11: Втори звяр от земята. Печатът на антихриста И видях друг звяр, който излизаше от земята; и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей.11 И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей. 12 Той упражняваше всичката власт на първия звяр в неговото присъствие, и принуди земята и живеещите на нея да се поклонят на първия звяр, чиято смъртоносна рана бе оздравяла. 13 И вършеше големи знамения, до там щото да направи и огън да излиза от небето на земята пред човеците. … Съединените американски щати да създадат космически войски – това разпореди президентът Доналд Тръмп. Пентагона да започне процес за създаване на нов 6-ти клон към въоръжените сили – Командване на космическите сили.На 12 февруари 2008 г. САЩ отхвърлиха новото руско-китайското предложение да се сключи договор за непоместване на оръжия в космоса и забрана на употребата или заплаха за употреба на военна сила срещу космически обекти, и същата година на височина 247 м, три минути след старта, ракета-прехващач „Стандарт-3“, изстреляна от борда на американски крайцер в Тихия океан, удари спътник-шпионин на САЩ, който се спускаше безконтролно от орбита. На свой ред през януари 2009 г. Китай подхвърли ново предизвикателство, като унищожи собствен метеорологичен спътник. Още от древността противоборстващите армии са се стремели да заемат главните височини на бойното поле. Не е чудно, че в епохата на развитието на космонавтиката военните се стремят да се закрепят на най-извисените позиции – на земна орбита. ….. .. Може ли една империя без Пилат Понтийски в своя колония. МОРКОВ И ТОЯГА ЗА МЕСТНАТА ОЛИГАРХИЯ И ПАРТИИ, СУБСИДИЯ ИЛИ ПРОКУРАТУРАТА. Откровение 13:11: Втори звяр от земята. Печатът на антихриста И видях друг звяр, който излизаше от земята; и имаше два рога, като агнешки, а говореше като змей. (РОГ-БРЮКСЕЛ.РОГ-ВАШИНГТОН) Откровение 13:11: Втори звяр от земята.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *