Странностите на звездите: Вижте какво колекционира Фики Стораро

Фики крачетаФики Стораро има невероятно хоби.

Той колекционира сутиените,  които хвърлят по него пощурелите му от екстаз  фенки.

Фолк певецът напоследък бил обект на бомбардировки с бельо, докато пее по клубовете, даже по време на разгорещено изпълнение, на врата му се провесил бял сутиен на розички, а притежателката му била готова дори да събуе и  гащите си.

И като става дума за гащи, към идола на тийнейджърките нерядко летяли и прашки, при това носени и изпотени. Затова гнусливият изпълнител ги сритвал в ъгъла на сцената, но сутиените си запазвал.

Той ги прибирал като трофеи и доказателство за обичта на почитателките си. Някои събират медали и грамоти, други бельо, кой каквото реши, че го прави известен и надува самочувствието му.

Фикрет вече имал истинска колекция вкъщи от дамско бельо, с която истински се гордее. Той я показвал на приятелите си и заедно гадаели за размера на гърдите, които нацицниците подкрепяли.

Певецът е в апогея си и му се натискат девойчета от цялата страна, а някои му се обясняват в любов в социалния му профил.

Той обаче избягва да се обвързва с определена девойка, сменя ги като носни кърпички и му се носи славата на сваляч за една нощ.

Той  е категоричен, че иска първо да си поживее, а чак после да му мисли за съпруга и деца. Баща му пък продължава наивно да му търси девствено момиче, с което да го задоми.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *