Шок! Фики развали годежа! Виж тук:

Фенките на Фики могат да си отдъхнат – любимецът им развали годежа си, който стресна целия му антураж.
Точно преди две седмици певецът падна на колене пред гаджето си Гюлджан, даде й златен пръстен и вдъхновено я попита: „Ще се омъжиш ли за мен?”. Стораро – младши отправил романтичната си оферта не къде да е, а в Белгия, където замъкнал цялата си рода да се запознае с момата. Майка му и баща му викаха „браво“ и бяха на седмото небе, но се оказа, че са се радвали прибързано.

Като се върна в България, жребецът на фолк-фенките усети, че момите вече са станали по-студени към него и не му бутат така ентусиазирано за една нощ. Досега всяка се надявала връзката й с Фикрет да стане по-сериозна, въпреки че на сутринта той не помнел дори името й. Сега обаче, като сгоден мъж, гледали на него като на човек без перспектива и не искали да си губят времето в кревата му.

Освен това и дългогодишни негови дружки, като Преслава и Теди Бургазлиева, го гледали сърдито и се отдръпнали от него. Фики бързо разбрал, че няма да може повече да си разиграва коня и да сваля мацка след мацка, затова побърза да обяви, че новината за годежа му била изтълкувана неправилно. Фолкаджията не се бил сгодил официално, а просто направил романтичен жест към любимото момиче за Свети Валентин.

Ще се сгодим в бъдеще, но още сме много млади, шикалкави сега Фики.

Тези изявления на любимия й пред медиите докарали до сълзи красивата Гюрджан, която вече се виждала в бяла булченска рокля и й се причували „Менделсон“ и сватбени камбавки. Фики страшно я унизил, след като обяснил, че предложението му не било годеж.

Красивата Гюлджан живее в Брюксел, завършила е колеж, владее четири езика и работи в престижна козметична фирма. Едва на 20 години е и животът е пред нея. В момента е доста разколебана относно чувствата на избраника си. На кръстопът е и се чуди да продължава ли връзката си с певеца или да му бие шута, издадоха нейни приятелки от България.

Двамата с Фики се срещнали на негово общо участие с Галена в Белгия преди три години. Запознали се и веднага решили, че са един за друг. Започнали да се виждат когато могат, а в останалото време си контактували по интернет.

Гюлджан била уверена, че е единствената и предложението за брак е истинско.

Сега обаче започнала да чете всеки ден българска преса и се ужасила колко много „единствени“ има любимият й.

Говори се, че Фики дал заден ход на връзката с годежа си заради Преслава, но никой не знае истинската причина. Явно е решил, че е млад и му се живее, пък Гюлджан нямало къде да му избяга и като се почувства готов, отново щял да й поиска ръката.

Младото момиче обаче е много наранено и не е ясно ще се съгласи ли да става за резил втори път.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *