Русата Златка си върна гаджето, накара го да допълзи на четири крака!

Златка РайковаСлед няколко месеца самота и страдание Русата Златка най-после  успя да се върне обратно  в кревата на ММА боеца Георги Валентинов.

 Двамата се скараха жестоко през пролетта, когато вече поостаряващата плеймейтка  заподозря любимия си в изневяра. Тя му вдигнала луд скандал, крещяла истерично, хвърляла тежки предмети и го изкарала извън кожата. Георги я предупредил, че ще я ступа, ако не млъкне и тя демонстративно хлопнала вратата преди да бъда докопана за косата.

На Валентнов му било писнало от вечните й истерии и подозрения, затова и не направил опит да я върне обратно.

Дълго време Златка го игра обидена, а след това обяви, че ще си търси богат и добър по характер мъж. През цялото време тя съжаляваше за Георги, но не се унижи да тропа на вратата му.

От своя страна той съжалявал за раздялата и чрез свои хора я следил какви ги върши. Три месеца обаче тя излизала само с женска компания и се забавлявала по женски.

Дори отишла на море с две приятелки и го раздавали по момински.

Тогава ммм-ецът цъфнал внезапно пред хотела й и поискал прошка.

Сега двамата са в Свети Влас и се радват на втори меден месец.

Георги се уверил, че тя не се хвърля в обятията на всеки мъж, а тя пък обещала да не избухва и да не го ревнува от несъществуващи любовници.

Така гълъбчетата отново се събраха, но и двамата са с характер и не се знае кога на някого пак ще му избият нервите, коментират приятели на двойката.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *