Икебаната цъфна в сайт за гей-запознанства /КОШМАРНА СНИМКА/

ИкебанатаДеян Икебаната цъфна в сайт за запознанства.

И то не в какъв да е, а такъв за нежни мъже.

То дори не е направил опит да скрие името си и да се подвизава с псевдоним, а направо си е написал кой е и какво търси. В профила му пише, че няма проблем в каква роля ще бъде в двойката, защото бил „verst“, тоест влизал и в двете.

Певецът е сложил и истинската си снимка, а на мераклиите да завържат връзка с него, изпращал фотографии, на които е чисто гол и приведен в „бойна готовност“.

Тялото му е много атлетично и запазено и кандидатите никак не са малко. Български зевзеци му писали и така се сдобили с голата му снимка, като я пуснали и в други сайтове. Той обаче не се обидил, а го приел за комплимент.

На няколко пъти той признава в свои интервюта, че не търси само се*с, но и любов.

Нямаме идея каква е мъжката любов, но вероятно не се различава много от хетеросексуалната.

За присъствието си в сайта певецът има много странно обяснение. Чрез профила си, направен там, той искал  да популяризира последната си песен със заглавие  „Ферма за сперма“. И избрал доста необичаен начин, който пък имал голям успех.

Към него има голям интерес и най-вече от млади хора. Те се кълняли, че обожават творчеството му и му искали голи снимки за спомен, а той пък охотно им пращал. Какво се случва оттам нататък и дали нещата остават само до снимките, или наистина Деян си търси надарен партньор, само можем да гадаем.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *