Шок! Гаджето на Златка Райкова сваля мадами във Фейсбук

Георги Зл.Психопат тормози с компромати Златка Райкова и гаджето й Георги Валентинов, пише  HotArena.

Цялата история е шокираща и едновременно много заплетена и двойка вече се е свързала с полиция с молба да се разследва случая.

Оказва се, че във Фейсбук някой просто е откраднал самоличността на Георги Валентинов и се представя за ММА боеца, като даже е дублирал профила и снимките на Златка  и приятеля й.

 Всечко е като две капки вода – профилната снимка, фотосът на корицата и името са абсолютно същите като на истинската  страница на Валентинов. Целта на имитатора е да се сваля  девойки, даже и  близки и приятели на на спортиста, като им изпраща мръснишки съобщения и им предлага да се видят насаме.

 Още преди година видяхме фалшивия профил, но изобщо не му обърнахме внимание, докато нещата не станаха груби и аз се обяснявам на приятелите си, че не съм аз и не ги тормозя, оплаква се Георги. Той и Златка били блокирани от измамника и не можели да му пишат  да го питат защо прави това.

„Дубльорът“ на Георги ставал все по-дързък и по-нахален. Той започнал да изпраща снимки на половия си член на различни момичета и да ги сваля. Имам си приятелка, но тя е за пред хората, не сме заедно, правим си само имидж един на друг, оправдавал той фотосите си със Златка.

 Девойка се оплака, че въпросният имитатор я молел да му прати фотоси на гърдите си, на зърната си, пишел й мръсни писма и й пращал  скандални снимки с члена си в ерекция, но лицето му не се виждало.

„Искам да кажа на  жените, които вярват, че мъжът зад този профил съм аз, че това е лъжа. Ако ви пише този „Георги“, нека видим дали някога ще се реши на реална среща. Няма, защото ще му лъсне муцуната, защото тя няма нищо общо с моята“, ядосва се гаджето на Златка Райкова.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *