Пробив! Българка-шахматистка става Мис Плеймейт в Германия

Германия мискаМлада българка се превърна в поредната сензация в Германия. Тя носи името Антониа Петрова, обаче  няма нищо общо със съименничката си от Перник, която е носителка на титлата „Мис България“.

Антониа живее в Австрия от 12 години и е първата нашенка, която подписва договор с немското издание на едно от най-четените и най-търсените  мъжки списания в света. В момента е минала първите два кръга и ще участва във финала на конкурса „Мис Плеймейт“ 2015. Нашенката е завършила престижен универстите и е юрист и в същото време шампион по шах.

„Когато разбрах, че са ме одобрили да участвам в конкурса, майка ми беше леко скептична, даже мярнах несъгласие в очите й. Подкрепа обаче получих от баща ми, който  дори ме закара с колата да се представя в редакцията в Мюнхен и да ми направят пробна сесия. На мен лично никак не ми беше трудно, защото това беше мой собствен избор и исках то да се случи“, сподели Петрова.

Тя се похвали, че за нея е въпрос на чест да се снима за такова известно и елитно мъжко списание, а освен това като всяко момиче искала да има и красива фотосесия, направена от професионалисти, макар и тя да е еротична.

Антониа има идеални пропорции, брюнетка е, рязко се различава от традиционно русите модели там, има чаровна усмивка и вече е привлякла вниманието на издателите на списанието. Дори да не стане мис Плеймет, тя ще е модел в списанието, в което облекло от гащички и бюстие се счита за консервативно. Момичето обаче харесва тялото си и няма нищо против да го покаже на ценителите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *