Нова телевизия, къде изчезна „Денсинг старс“?

Денсинг старс логоКъде е този сезон „Денсинг старс“? Това е въпросът, който си задават зрители и фенове на предаването. Този сезон то липсва от програмната схема и няма да се появи изобщо.

Без никакви обяснения, без да се спази миналогодишното обещание, че звездите ще танцуват и тази година, някак по терлици и този формат се изниза през вратата и никой нищо не чу, или нищо не разбра как се случи това. В Нова телевизия сякаш стана обичайно водещите да ти кажат единия сезон – ще се срещнем пак догодина, а после да не се появят никакви.

Така се случи с два формата на Нова „Големите надежди“ и „Денсинг старс“. Вместо тях се пръкнаха два нови „И аз го мога“ и „Женени от пръв поглед“. Рекламата е голяма, но нищо не може да замени гледката на танцуващите звезди с телевизионните бракове на непознати двойки. Вярно е, че да ожениш три двойки и да ги следиш какво правят е доста по-евтино, отколкото да организираш  „Денсинг старс“, да намериш атрактивни участници, да плащаш на танцьори да ги обучават, да купуваш костюми, да правиш декори.

Със сигурност бюджетът на танцувалното шоу е в пъти повече отколкото този на старите моми и ергени. Но пък се говори, че парите на Денсинга са отишли в новото шоу на Магардич Халваджиян „И аз го мога“, където няма да се скъпят нито за костюми, нито за треньори. Просто някой надцака някого за повече пари.

Може би затова Алекс Сърчаджиева изригна, че съжалява, че се е родила в тази скапана държава. Тя няма да бъде като всяка година водещ на „Денсинг старс“, остава без доходи, а семейството го издържа тя.

Зрителите също остават без предаване, но на кого му пука пък за тях?

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Много ясно къде е „Денсинг старс“. Парите са потънали в това недоразумение „И аз го мога“. Халваджият ги е измъкнал, за да се донагуши. Внуче има вече, ще ака в златно цукало.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *