Ужас! Дарина Павлова едва не умря при липосукция

Дарина Павлова и младия любовникДарина Павлова,  в опита си да стане още по-красива и привлекателна, едва не издъхна.

Вдовицата на Илия Павлов ще трябва да прави курбан в началото на всяка следваща година, след като оцеля по чудо от пластична операция, която довела до доста тежки усложнения преди няколко дни.

Приятелите й разказват, че Дарина буквално е оцеляла като по чудо и никой не предполагал, че това ще стане след на такава на пръв поглед лесна операция – премахване на излишните тлъстини около корема. Липосукцията била направена  по нов метод с уред, който бил  последно поколение и внесен от САЩ.

Известната с егото и суетата си мадам Павлова решила отново да освежи тялото си и да изсмуче мазнините от корема си и областта на таза. Тази  интервенция е една от най-разпространените в света, но Дарина извадила лош късмет. Макар изследванията й преди да легне на операционната маса да били повече от перфектни, докато лежала, Мадам Мулти  започнала да губи кръв.

Внезапно  операцията от елементарна и  естетична се превърнала в животоспасяваща и само поради, че лежала в скъпа клиника в Рим, лекарите направили всичко по силите си да я спасят. Те даже успели да завършат и липосукцията. Павлова буквално е пристрастена към естетичните корекции.

Според слуховете, Дарина има над 20 пластични интервенции от всякакъв вид.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *