Златка Димитрова: Ще се оженим с Миро, въпреки че не е разведен!

Златка и ПатрашковаЗлатка Димитрова си намери ново занимание, докато чака да забременее. Тя се сдоби с малко кученце и се грижи за него като за собствена рожба.

Това явно донякъде задоволява майчиният й инстинкт и тя е щастлива да обгрижва кутрето. Друга грижа на Злати внезапно се оказа  контузеният й приятел Миро. Той се стоварил на неподходящото място в неподходящото време и се прострял на легло, но плеймейтката бдяла над него, като орлица. Тя твърди, че подскачането около него и безкрайните грижи не й тежат, пък и  той вече се чувствал по-добре и постепенно се възстановявал.

Черната Златка обясни и че няма да прави сватба с Миро, въпреки че го обича. Неговата съпруга не му давала развод и нещата щели много да се проточат във времето. Въпреки че двете жени са се чули и са разговаряли, законната била категорична, че няма да се разведе със съпруга си.

Но това вече не ни притеснява, каза ведро Злати. Когато решим, че е дошло времето, ще сключим църковен брак. Ще отидем да ни благословят и да си бъдем честни и почтени пред Бога. На нас друго не ни трябва, гражданският брак не е важен, важно е, че си принадлежим и се обичаме, изцепи се Златка, а Миро, както винаги, няма думата или не може да я каже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *