Ива Екимова си подари годежен пръстен, но предложение – няма

Ива утешаваИва Екимова изненада приятелите си във Фейсбук.  Бившата съпруга на Дими от Сленг влезе в полезрението на медиите отново с участието си във „ВИП Брадър“. Тя се похвали, че най-накрая си е избрала годежен пръстен и чака да й го купят .

Тя пусна снимка на красиво бижу, което идеално стои  на безимения пръст на лявата й ръка и написа скромно: Отива ми, нали?  Това си е моят избор! Красив е, а?

Пиарката сподели, че реално няма все още годеж. Тя просто както си стояла,  си харесала пръстен, а Петрозар й го купил. След това явно ще се стигне до предложение, но той още не го бил направил.

Когато той падне на колене пред мен, ще разкажа на всички“, обеща  Ива и дообясни, че това е традиционен годежен пръстен, изработен от бяло злато с диамант. Не знам какъв карат е диамантът, обаче пък  е голям!“, щастлива е Екимова.

Фактът, че имам пръстен не значи, че  съм се забързала за олтара, каза за всеки случай Ива. Тя се застрахова от това, че любимият й може и да не иска да сео жени за нея, затова просто щяла да си носи пръстенчето.

Пък живот и здраве, ако я поиска, тя веднага била готова и дете да му роди, но е наясно, че на прага на 40-те това няма да се случи толкова лесно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *