Шок! Зуека се връща при Нина

Зуека НинаВасил Василев – Зуека отново се гърчи между чука и наковалнята. Комикът трудно можел да  живее спокойно у дома заедно с новата си съпруга Ана Вичева и бебето им, която била в постоянна истерия  след раждането.

Ана не можела да понася да стои сама с малкия в къщата, която си купиха в близко до столицата село. Тя била свикнала със софийските  улици, с хайлайфа  и буквално се чувствала като затворник в така начереното имениe и то с бебе на ръце. Вечер Зуека се връщал уморен, но тя го подхвщала още от вратата с врънкания и оплаквания и му надувала главата колко празен е денят й.

 Единствено невръстният му син Стефан, когото много обичал,  бил причината актьорът все още да не се е разделил с истеричната му майка, но според техни приятели  той прави опити да помоли бившата си жена за прошка, да се разкае и да се върне при нея и дъщеря им, където го чака тишина и спокойствие.

Зуека и любовницата му се събраха официално и признаха за връзката си след дългогодишна тайна любовна  афера, докато той за пред хората  живееше с актрисата Нина Димитрова. Дъщеря им Девина  разбра първа за кръшкането на баща си, след като спипала недвусмислени съобщения от Ана на телефона му и в скайпа му.  Накрая  Зуека заряза семейството си точно на Коледа  и заживя с новата си изгора. А тя веднага забременя  и през април миналата година актьорът стана баща за втори път.

За нещастие след  раждането на бебето любовта и разбирателството изчезнали и скандалите ставали през ден, а Анна ставала все нервна и напрегната заради това, че стои вкъщи и се грижи за малкия Стефан, нещо непривично за дългия й момински живот.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *