НАТО обгражда тайно Русия с бази, ще има и у нас

нато ракетиНАТО изпълни  призива на помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нюланд  и побърза да разположат шест  нови свои  командни пункта в държави, които са разположени в близост до Украйна.

Командващият сухопътните сили на САЩ в Европа Бен Ходжис каза, че  в най-близко време Алиансът ще изпрати своя мониторингова група в България, Естония, Латвия, Литва, Полша и Румъния. Целите са позамазани, не са ясни – военните ще разучават  още къде в Източна Европа да разположат свои танкове и самолети. 

Защо всъщност? А против кого ще са и от кого ще се уж опазват, може да се отгатне дори всеки лаик. Вариантът е само един-  целта е Русия,  пише „Комсомолская правда“. Ястребите на Пентагона твърдят, че ще обучават своите нови „приятели и съюзници“ на военно изкуство и „бойна сплотеност“,  но даже за хората, които са  далеч от военностратегическите теориии и стратегии е ясно, че НАТО нарочно приближава своята войска още по-близо до руските граници, а под прицел се оказват всички райони на Русия. И вместо на стратегии, ще учат съюзниците си на война.

НАТО избра много удобен повод за придвижването на войските си. Това е хаосът, който самите тайни служби на Алианса предизвикаха в Украйна с помощта на своите киевски младши фанатизирани и фашизирани партньори,  пише още „Комсомолская правда“.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. НАТО ЕС САЩ СОРОС СТОЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ ГОСПОД ДА ВИ НАКАЖЕ ЖЕСТОКО ЗАЕДНО С ПОТОМСТВАТА ВИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *