Тръмп: Не мога да отговоря кой взриви „Северен поток“, защото страната ни ще има проблем (С ВИДЕО)

В интервю пред Тъкър Карлсън по Fox News Доналд Тръмп намекна, че САЩ са взривили газопровода „Северен поток

„Кой взриви газопровода „Северен поток“?“  попита журналистът по време на интервюто.

„Не искам страната ни да има проблем, така че няма да отговоря на този въпрос“, отговори Тръмп, с което категорично намекна, че вината за взривяването е на режима на Байдън.

„Мога да ви кажа само, че това не беше Русия“, добави Тръмп.

https://youtu.be/V5UgRNVcbuQ

„Когато обвиниха Русия, знаете, че те казаха, че Русия е взривила собствения си газопровод. Вие се присмяхте на тези скудоумни твърдения на Белия дом. Това не беше Русия.“

По време на интервюто с Тъкър Карлсън Тръмп каза още, че се съмнява, че Джо Байдън е способен да се кандидатира срещу него догодина, като заяви, че с Байдън „нещо не е наред“.

https://youtu.be/PcBrchL8QnI

Бившият президент на САЩ заяви, че некомпетентността на сегашното ръководство на САЩ може да доведе до трета световна война.

„Всичко това може да доведе до трета световна война. В тази поредица от безумни действия на САЩ газопровода е най-малкия проблем“.

„Живеем в най-опасното време в историята. Преди всичко заради некомпетентните хора, които в момента са начело на нашата държава“, продължи Тръмп, отбелязвайки, че страховете му са породени и от заплахата от използване на ядрени оръжия. „Заради въоръжението това е най-опасният момент в историята на нашата страна и в историята на света. А на всичкото отгоре в такъв критичен момент ние имаме най- некомпетентния президент в историята, който забърка каши с Русия, с Китай, с Европа… с целия свят“, заключи Тръмп.

Тръмп многократно е заявявявал, че президентът на САЩ Джо Байдън с политиката си към Украйна тласка човечеството към трета световна война. Бившият държавен глава казва, че ако спечели президентските избори, ще уреди ситуацията в Украйна за един ден чрез мирни преговори.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

29 коментара

  1. И да отговориш и да не отговориш, бай Дончо, страната ви ще има проблеми и то големи.“Волът като рие пръстта пада на гърба му“, а вашите крави вече се ос.аха в риенето. Сами погребаха страната ви.

    • Въпроса е, че се прави на незнаещ. ТСВ така или иначе влиза в плановете на сатаниските изчадия и е неизбежна, а този ми имитира незнание, все едно аз съм бил президент на хазарската мафия. Дразнещо е как ни гъбаркат тотални дебили. Поне за мен де.

  2. Няма нужда от отговор. Цял свят знае кой е виновника и не само ще си плати, но и ще остане като пример за гад и котило на изроди.

    • Не бъди на 100-процента сигурен, че точно те ще плащат нещо. Виж ние ще плащаме ……. яко.

  3. До ноември 2024 кви избори, кви пет лева…
    До тогава ще ни приключат.

    • Вече спряха 6-ти блок на Козлодуй и шебеците ще имат щастието след 33 г. да се радват на ток от краварските реактори, макар че до сега това никъде не се се случвало. Честито на печалившите маймуни, вярващи и гласуващи за башибозука.

      • Пландемичното споразумение е в ход. През май имат сбирки, крайна дата за окончателно приемане май 2024.
        Ще им се надявам аз на некви измислени избори ноември 2024.
        Дотогава може и да са ни изпепелили, а които не са- ще са щастливи с виртуални очила в метавселената, на диета от червеи и хлебарки, които водят до рак, без вода и въздух.
        И без нищо. Щастливи!
        И ме сапунисват с избори.
        Накрая една дама ще се окаже права-в пещерите, който оцелее.
        Тръмп да си каже за щерка си.

      • Точно, кво ме еб@т мен някакви си избори у краварско, когато няма да има България.

  4. Много грозни коментари бе момчета и абсолютно уличен език.Тръмп не се прави на незнаещ, просто не иска да обвини открито цялата ДД за това безобразие, което е едно от многото ненаказани престъпления.За 10годишния подписан договор за ядреното гориво не само няма обвинен, цялата атлантическа общност, начело с Радев се е надървила в негова подкрепа.Плановия ремонт на този блок може и да не стане по липса на части.За нашите политически изроди най-важни са Шенген и еврозоната.На този кретенизъм трябва да се сложи край, само не виждам кой и затова…….

    • Честно казано, не знам за теб, но някой не са склонни да се радват и говорят политкоректно на убийците си.
      Лично за мен това време безвъзвратно отшумя някъде около 2011-12 г. и от ден на ден изучавам все повече каруцарски :)

    • Извинете моя френски, но не съм завършила колеж в някоя от педофилските държави, където това извращение се нарича „креативен секс за елита“. Ние сме балканци и без „народни благословии“ нещата не стават.Има един лаф, за немците се отнася:“Народ, който се напива сбира ще дава акъл на народ, който изтрезнява с бира“. Та по същия тертип – кравари, дето имат 2 псувни ще ни дават акъл на нас, дето имаме 220.Ще го ядат те дебелия славянски както Хитлер го яде навремето.

      • То верно ингилизкия е страшно беден език. Винаги съм го оприличавал на турски, щото и техния така бедничък, макар и да не го знам добре.
        Но на инглиш дори не можеш да напсуваш някой като хората, то бива да си тъп, бива, ама чак псувни да нямаш…..

  5. -Бабо Мравке, где така?
    -Тичам Щурчо към Москва.
    Във Сибир, Урал и Коми не поглъщат насекоми.
    Пустите еврофашаги, станали инсектофаги…
    – Бабо Мравке, ох че страшно,
    Тичай да не станем брашно…

    :)

    Меме: godlessera

    Г-н Иванов, ако сме много сериозни, ще ни прегорят бушоните в цялата тая лудост.

    • Някой го докарват на сериозност, защото се мислят, че изпъкват като мъдреци. Аз отдавна съм се отказал да се харесвам на всеки, щото не съм роден с подобна мисия. Не кандидатствам за държавни или партийни постове и ми дреме кой какво мисли за мен и за колко глупав ме смята, като чете сръбските ми наклонности.
      Вица е супер :)

      • Ха-ха, за държавни и партийни постове нямаш шанс да покриеш изискванията за IQ под нулата и сателитно управление:)

  6. Приятели,купувайте си дом.свещи и кибрит,ама в по големи количества.Ще са ни нужни.! И на 23.04.,ЗАЕДНО!ЩЕ ПИША,КЪДЕ ЩЕ СЕ ВИДИМ! СОФИЯ! НАС ,НЕ НИ Е СТРАХ!!

  7. Аз не се броя нито за мъдрец, нито имам някакви специални претенци,при това съм в третата възраст.Живял съм много години извън страната и ми е мъчно за това доброволно опростачване.“Единственият смисъл на нашия живот е да се усъвършенстваме духовно“-Сенека го е казал преди векове. Ние правим точно обратното.

  8. „………Певицата и актриса Лейди Гага беше назначена от Джо Байдън за съпредседател на президентската комисия по култура и изкуства…..“

    Зеления чорап мУнчо кво се мота и не назначава азис за съпредседател по културата на България?

  9. FackEU една статия тъкмо за тебе,не я пропускай „Кога ще станем европейци?“ Свободно слово

    • Поредният използван капут, втълпил си, че може да определя кой е европеец и кой не е.
      Драскачество с цел пропаганда, за да изваде по-тъпите с имената си и да бъдат сплашвани от хазарската мафия, чрез башибозука. Това че са тъпи или ги мързи да ни открият, трябва ли да ни накара сами да се предадем :)
      Човек, неспособността ти да мислиш започва да ме удивлява. Ти просто си роден за сорсоид-сатанист, щом те кефят подобни безпишкови създания.

  10. Приятели,няма вече страшно,то мина.Вече сме 358000 и ще растем още.И само 100000 да излезем и ще се посерат.Щом сме оцелели 1300г.,ще оцелеем още,напук на ингилизите!

  11. Гледам, че в „ОБЩЕСТВЕН СЪВЕТ НА РЕФЕРЕНДУМА И ПОХОДА:“ „тъпата“ според някои Нешка Робева е на второ място след Григор Сърийски.Не знам защо най-умните се крият зад английски никове,а не пишат даже от кое кюше на планетата се обаждат.

    • Приемам саркастичното ти мнение, но това си е типична опорка на сорсоид. Всеизвестно е, че всеки сорсоид, се опитват да впечатлява с дълбочина на мисълта, но мен не ме учудват хората с подобен умствен багаж.
      Може да връткаш всякакви демонстрации, но човек сам търси и намира какво да чете според нивото си на пробуденост и потребност.
      И други безмозъчни аватари като теб се опитваха да ми станат кръстници, тъй като няма с какво да оборят фактите, просто безсилието ги тегли в друга посока и други теми.
      Разправяй си врелите некипелите пред някой твой колеги с полиран мозък, не ми пречи. Живей си в зона на пълна имагинерсност и си представяй, това за единствено възможна истина.

      • Хора, не се карайте. И двамата искате да бъде България.
        Усещам, че сте искрени за идеята.
        Има ли значение другото-даже не знаем утре ще се събудим ли.

      • Не се караме :)
        Ти му отваряш очите и му казваш да не се възхищава и вярва на сорсоиди като любимата му недоклатена баба, която гласува и агитира хората да гласуват за кирчо и кокорчо, или доказаният сорсоид карбоФски, то рупа насреща и ти обяснява за списъци, съвети …… смяна на никове …..

  12. FuckEU как ме определи за Соросоид бе човеко, че и аватар и какво ли не. През живота си и циганин не съм обидил. Да не те е била жена ти с мокър парцал та си търсиш обект за оплюване.Нито съм те обидил, нито съм те подценил, ти просто не търпиш друго мнение с едно лудо чувство за превъзходство. Няма с какво да го документираш. Бъди щастлив.

    • Мисленето ти е сорсоидно, опорките даващи авторитети за пример ….. няма как да ти обяснявам неща, които или се правиш , или наистина не разбираш, за което нямам вина.
      Не съм тръгнал да те обиждам, а да обясня някой неща, а ти как реши, че можеш да ми сменяш ника и да ми ставаш кръстник, щот видиш ли не те кефи нещо?
      За да го избера, очевидно имам причина, нали? Вече ти писах, че не само мразя инглиш, а просто ненавиждам това сатаниско езиче.
      И не е вярно, че не търпя чуждо мнение, дори се радвам, че моето не съвпада с никое друго. това само говори че не съм станал като гумените глави, които повтарят от 33 г. едни и същи мантри.
      Приятна вечер, отивам при съседката, че е приготвила мокрия парцал пак да напляска по…. главата.

  13. Драги ми Умнико.НЕ СЪМ и помислил да ти ставам кръстник.Още по-малко пък да търся информация от тебе.Аз не мразя никого и никога.След като мнението ти не съвпада с никое друго, какво правивиш в този форум, това е място за едномислещи.Безнадежден си, толкова съм видял, колкото ти никога няма да видиш.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *