Бившият съветник на Зеленски: Украйна няма да оцелее

Бившият съветник на Зеленски Алексий Арестович прогнозира какво ще се случи с Украйна заради продължаващите брутални опити на властта в Киев да изгради моноетническа държава. Той направи много паралели с Полша, чиято съдба не е от най-завидните.

„Опитите мултиетническа Украйна да бъде превърната в монолитна националистическа държава ще я докарат до състоянието на днешна Полша. Тя се е сринала. Полша се е свила с 59%, мисля. С тази политика и ние, като поляците, няма да задържим днешните си територии. Повечето от нашите територии ще бъдат предадени на Руската федерация – в това нямайте съмнение. Русия ще обедини своя народ и ще стане по-силна за наша сметка“, заяви Арестович.

https://youtu.be/_fOykBOHXB0

Според него мултикултурализмът със зачитане на правата и свободите на украинци, руснаци и другите етноси и разделянето на територията на региони по етнически признак е единственият вариант за запазване целостта на Украйна.

Докато не ги чукнат по главата, онези в Киев няма да се замислят за това.

Източник: Телеграм

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

34 коментара

  1. Няма как да оцелее нещо несъществуващо. За съжаление към държавата 404 ще бъде добавена България, румъния, Молдова, грузия и армения. Така православните, които нещат да се подчиняват на сатаната значително ще намалеят, само защото не се усещат как ги водят към кланицата. Най-много Зурла фон за Лайно да каже пред комисията, че джендър-халифата ще поемаме разходите за погребението ни.

  2. От 17 април до 16 май са планирани международни учения „Анаконда-2023“ близо до границите с Беларус и Русия. В него ще участват почти 13 хиляди войници от полската армия, както и от съюзническите страни.
    Гответе се, надежда всяка (за мир) оставете.

    • Добре би било всички на ученията да си носят фотоапарати за да заснемат отблизо триумфалното пристигане на Вагнер на вече бившата украинска граница.

  3. Украинец, това е неопределил се поляк или руснак. Удари го и на какъвто език те напсува, такъв е! Псувнята не се предава по стандартният начин на обучение, псувнята е част от средата.
    Този нещастник се отдал на философия твърде рано.

  4. Ех, Арестович! Благо хортуваш. Не съм вярващн но ще ида по Великден да запаля една свещичка в черква за споделеното от теб.

  5. Русия е една много национална федерация.Щатите и Канада,едни от първите английски колонии са невероятна мозайка от националности.Такива са и Австралия и др.Такива стават и всички страни в Европа,където националният език, религия и култура се размиха от емигрантските прибавки с годините. в Германия има няколко милиона само турци, за другите да не говорим, но украинските ТЪПОЪГЪЛНИЦИ решиха да правят чиста нация.

    • Ти май нещо трудно загряваш, че между колониална политика със сатаниска пропаганда, която се води и в България и народа има огромна разлика. Същото е и в македонската област на България, западна България, която в момента се намира в сърбия, голяма част от румъния, гръцка Тракия, Молдова, украйна….. все бивши българи.
      Решенията се вземат от някой, но това не са народите.
      Чисти нации са, изчистиха българското.

  6. Вацев и други ни предупреждаваха многократно,че Брадърите са ни повели към войната като престъпник към гилотината.Нашият пожарникар е готов да угоди на Козяк,само и единствено за да спаси мръсната си кожа от заслужен съд.А народът гледа малоумно на целия този презрян цирк.Медиите, които както каза Костадинов са доказано консуматори на 100 милиона ам.долари продължават да проституират. Самоубийството е гарантирано.

  7. Страшно хубави статии в ПОГЛЕД, начиная с тази на Нешка Робева, една съвременна Райна княгиня.

    • Иванов, не че се заяждам, но между мисленето и обикновеното отразяване на фактологията има голяма разлика. Баба ти нешка е тъпа като на слон задника. Гласува за кирчо и кокорчо, като дори правеше агитация всички комунисти да я последват. Затова не не я слагай в едно изречение да велики българки.
      Баба ти нешка е като теб, вечно след събитията. Хора които са говорили и писали за нещата, вие ги виждате след няколко години или векове и тръгвате да се бутате в първите редици на борците за правда.
      Съвсем до скоро хора които не бяха на ясно сега се бият в гърдите като горили и акъл дават на нас.
      Истината обаче не се дава и не се взема – до нея се стига и то по съвсем нелек път. Процеса е свързан с много интелектуална работа и не всеки хваща този път. Който се оставя да го информират, най-често е просто формиран и започва да си мисли, че всичко знае.

  8. Четете бе сладури „Светите старци от Атон за Третата световна: „Руснаците ще вземат Константинопол, а Турция ще се разпадне“ в. Поглед. Това изглежда толкова невероятно, колкото разпадането на съветския съюз.

    • Въх, ако не е комунистическото китайско сайтче поглед, какво ли щяхме да правим….. Както писах в предния пост, вечно след събитията са подвластните на чуждото мнение.
      Тъй като джендър-комунистите са ялови и сами не могат да вземат властта, сега разчитат жълтурите да им помогнат и да станем колония на оризаджиите ли, че все натам ни тикат?
      Нешем кравари, китайци, турци, гърци …. да се разпореждат с българския народ. България е била империя и ако народа и по някаква случайност вземе че се освести, пак може да бъде.

    • И Русия ще се обедини шест месеца след влизането на разколниците в Киевско- Печорската лавра- от същите предсказания на светите отци.

    • Гледам пак в този сайт като хиени вият леваците за доктрината на краварите касаеща Черно Море и заличаването на България. Нищо че това се знае от години и стана известно официално преди месец приемането и. Важното е некадърните леваци да се бият в гърдите какви борци са и само те са видели истината, че сме бойно поле и ни тепърва ще се радваме на руските фойерверки като кинжали, сармати …
      Ае сиктир бе, вечно ще следваме хора, които вървят след събитията. Как пък веднъж за разнообразие великите борци за правна не видяха нещо първи, не разкриха истини известни от векове…. но сега сме длъжни да се радваме, че бият тъпана.

  9. „Посланиците на САЩ на Балканите се събраха в столицата на Албания, Тирана, на първата подобна конференция на представители на американските мисии, на която обсъдиха регионални и глобални приоритети на Америка на Балканите.

    На срещата присъстваха специалният пратеник на САЩ за Западните Балкани Габриел Ескобар, а домакин беше посланикът на САЩ в Албания Юри Ким.

    Участници бяха американските посланици в България, Сърбия, Черна гора, Република Северна Македония, Гърция, Босна и Херцеговина, Косово и шарже д’афер на посолството на САЩ в Хърватия.

    Юри Ким съобщи, че целта на срещата е била да се обсъдят приоритетите на Съединените американски щати на Балканите.“

    Приоритет №1 е война с Русия и избиване на православните и заселването на териториите с послушни маймуни, които се кланят на сатаната.
    Приоритет №2 поради засушаването, само на Балканите има вода за пиене, която трябва да се заграби от хазарската мафия, чрез което ще разпределя дажбите и спасява света …..

  10. FuckEU не бъди толкова критичен,не съм съгласен че Робева е тъпа. Времената сега са пословични и са в много напреднала фаза.Като съобщаваш нещо,пускай линк към источника.Аз проверявам информацията си от доста источници.

    • Не го казвам като упрек към теб, но аз лично не смятам хора гласуващи за скопаването на българските деца и заличаването на родината ми за умни.
      След като тази баба е в несвяст и не знае в какви времена живее, защо пък баш нея трябва да следваме.
      По много въпроси може да проследиш назад мненията и и ще видиш, че меко казано не може да се причисли към умните. Това не е критика, а истина. Както знаеш полуистина няма, както няма полубремена. истината е константна величина като земното претегляне.
      Аз рядко съобщавам нещо. В повечето случаи изразявам мнение, а и пускането на линкове не е сред любимите неща на всеки сайт. Някой си имат политика, да не разрешават чужди линкове.

    • Извинявам се, ти си знаеш и не искам да ти се бъркам в живота, но ми се струва, че прекалено много се доверяваш на разни „звезди“ и „известни личности“, само защото са се сетили да съобщят нещо отдавна известно на мислещите хора, за да се правят на спасители.

  11. FuckEU смени си ника бе човек, българин ли си друга националност ли, сложи едно фиктивно име, че от този английски навсякъде ми се повдига.Голяма част от сънародниците ни си мислят, че като напишат нещо на английски, което и те често не разбират, минават в друга европейска категория. получава се обратното.did you understand me!!

    • И на мен ми се повдига от „божественият“-„господарски“ език. Но с него ще си карам, за да дразня сорсоидната паплач, тъй като те не знаят български. :)

  12. „Роди ли се новият Едуард Сноудън тази нощ?“ Един ход на нашите политици досущ в стила на проф.Герджиков, който в навечерието на изборите тръгна да говори по БТВ и НОВА,че се дразнел от английските наименования, събудил се навреме да обере гласа на наивниците.

  13. FackEU една статия тъкмо за тебе,в подкрепа на това което ти писах „Кога ще станем европейци?“ от свободното слово.Не се прави на божествен, грешно е , вервай ми.

    • Няма нужда да ставам европеец. Аз съм си роден европеец и не се нуждая от нечие съгласие или одобрение. Нямам нищо божествено и съм грешен, но това не ми пречи да вярвам в Бог. Не може да наричаш някой, който мисли божествен, доста сме далече от това. :)

    • Ако те влече обаче не те спирам да облизваш з@дника на всеки, който ще ти даде разрешение да бъдеш европеец или там какъвто решиш, че искаш да си.
      Гледах им сеира на такива като теб, как чакаха разрешение да си свалят маските.
      Аз така и не си сложих, плашеха ме глобяваха ме, гонеха ме от всякъде почти, а такива като теб европейци ме гледаха презрително и ме псуваха, щото не слушам европейските ви разпоредби :) Така че да го дух@т яко всички ивроизроди. Както виждаш за сега още съм жив, дори без чуждото признание или одобрение.

  14. Значи Приятелю си супер частен случай,по умен и от най-умните,нищо не облизваш и си абсолютна скала сред морето от глупаци, и защо държиш на такова присъствие тука заедно с Шапчицата.Аз отдавна се чудя защо упорствам в това безполезно писане и понеже съм изкуфял старец все още продължавам.

  15. “Ние сме фронтова държава и сме предвидени за курбан.

    Синтезирам оттук насетне сащ какво ще правят:

    1. Ще използват съюзниците си за пушечно месо

    2. Ще изместват театъра на бойни действия далеч от границите.

    3. Ще воюват чрез прокси държави, но никога директно.

    4. Ще се индустриализират наново вкл. и за сметка на съюзниците си

    5. Цинично се допуска възможността да търгуват и имат съвместни инициативи дори с враговете им ако е в тяхна полза. Както и да се развиват за сметка на съюзниците си ако пак е в тяхна полза.

    Защо мълчаха всички партии и сега се сетиха като видяха… „дебелия“ законопроект ?

    Ние сме фронтова държава и сме предвидени за прокси и за курбан. Написано им е в доктрината и си е ясно.

    Няма нужда нито хората които гласуваха за тези партии нито партиите да се правят на недоразбрали, оттук натам ще е така. И без илюзии моля.

    А ако БСП или Възраждане искат да докажат че не са пробити партии, (а те са не само пробити но и тотално безхаберни!) , могат да направят следното:

    Предлагат в пленарна зала да се промени закона за отбрана и да си върнем оперативния контрол на войската.

    Предлагат в България да НЯМА многонационални военни формирования, защото не сме страна от третия свят и никой не ни е обявил война.

    Предлагат България да участва в многонационални въоръжени сили САМО с медицински персонал, като Германия след 2 СВ.

    Нека Възраждане предложи тези поправки, нали те засраха закона? Нали не са пробити и са големи уж патриоти?

    Простичко е, предложи ли се такъв закон за отбрана се чупи цялата логистика на нато и нещо повече: България не може вече да е прокси!

    Могат ли Възрожденци да си измият срама а Герб да докажат че има останало нещо родно в тях?”

    Из статията на Тодор Ангелов, будна ера

  16. Мина,не съм те збъркал с Шапчицата,тя просто е толкова лудо активна колкото съм и аз.Що се отнася до горните идеи,трябва на всяка цена да се внесат в парламента.Поне засега има три партии, които могат да го направят в букет-БСП, Възраждане и Левите с Петков.

    • Благодаря Ви за отговора, изчистихме недоразумението.
      Бъдете жив и здрав!

    • Горкото, то не знае, че дори да се внесат, трябва да има мнозинство, което да гласува, че ги отменя.
      Левите на маяМа, тутяна дунчева, прогонените от Курнела сорсоиди-блудстващи с деца и пикаещият във фонтани шеф на МВР, които пуснаха НАТО в България със сигурност ще ни спасят и то на всяка цена.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *