Супермен! Бойко Борисов стана шампион по тенис, докато България се гърчи от проблеми и мизерия

Бойко тенисПремиерът на България Бойко Борисов и неочакваната му партньорката  Катина Симеонова са станаха супершампиони на България в аматьорския тенис.

Премиерът изду мускули, развя шорти и двойката спечели най-големия турнир у нас за непрофесионалисти „ПИК Мастърс“. За целта той тренира неуморно от седмици и почти е забравил какво се случва в държавата и трябва да се намеси. На финала двойката победи  Ботьо Пеев и Венци Тодоров, които явно се оставиха да паднат, защото кой би посмял да натупа премиера, пък дори и на аматьорски тенис.

Борисов се отдаде на спортната си страст дотолкова, че чак вчера пропусна да отреже лентичка на иновиран път край Елхово, а прати Лиляна Павлова с ножицата.

Пеев и Тодоров стигнаха до историческия сблъсък с премиера и Симеонова, като победиха преди това двойката Мартин Захариев и посланика на Китай Н. Пр. Уей Дзинхуа.

Имаше и мистерия с новопоявилата се партньорка на Борисов. Тя се включи в последния момента, тъй като  Любо Пенев, който уж щеше да играе, неочаквано получил разтежение точно преди старта на състезанието.

Всичко това е забавно, ако живеехме в държава, в която премиерът няма друга работа и рита мачлета и размахва ракета. Това обаче се случи на фона на жестоки наводнения. Пловдив заплува вчера във вода, подбалканската жп линия бе затворена заради наводнения, в Карлово едва не се издавиха, като някои загубиха имуществото за втори път. В Русе пък беше обявено бедствено положение.

В това време обаче премиерът тренираше и нямаше време да посети пострадалите райони. Чака ни студена и гладна зима и май ще се топлим единствено с мощните аматьорски изяви на Борисов.

Живеем уви в България.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *