Десислава ревна в ефир: Всички близки хора ме предадоха!

Десислава1Певицата Десислава разказа в ефир семейната си драма, която е доста разтърсваща.

Тя се  разплака, когато заговори за  развода на родителите си. Ясно си спомням как баща ми си тръгна д една торба играчки и дрешки в едната ръка, а с другата държеше мен. А от терасата ни гледаше  майка ми, която вече живееше  с новия ми баща. Тя дори не го покани горе и той остана да гледа тъжно нагоре.

После и той се ожени и всеки искаше да наричам половинката му мама и татко. А аз не можех, защото си имах една майка и един баща, но внезапно станаха по двама. Подхвърляха ме като топка, ту в едното семейство, ту в другото, но навсякъде се чувствах излишна. И предадена.
На всичкото отгоре майка ми явно привличаше мъже, които я тормозеха. И първият и вторият ми баща я биеха и я тероризираха, а аз не можех да я защитя.

На самата Десислава също не й провървяло в семейния живот. Тя  се разделила с бащата на сина си, когато детето било едва на годинка. Мъжът я  наранявал физически и емоционално и тя не издържала на тормоза. Малкият Майки не общувал достатъчно с баща си и се чувствал също отритнат.

Аз съм му и баща и майка, но това не е достатъчно за едно дете, призна Десислава.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *