Шок! Жиголото Богданов се оказа тайният любовник на Преслава

Преслава разпитЛека, ефирна и много усмихната, Преслава прекрачи първа прага на Къщата на ВИП Брадър. Тя игра ролята на перфектна домакиня и посрещна любезно всички останали.

Още при влизането заяви, че не е обвързана, няма гадже и й  е леко, понеже си почива от любовните истории. Сега имам повече време за себе си, обясни тя на любопитните водещи, които буквално пърхаха край нея. Като всички останали съквартиранти, тя хукна да търси къде са кокошките, но Къщата е преобразена и е направена в стил суперлукс.

Ударът срещу певицата буквално дойде още същата вечер. Докато всички съквартиранти се опознаваха с чаша в ръка и лицемерно оглеждаха тоалетите и грима си, бе излъчен таен запис от Биг Брадър. В него бавно и полека, лъжичка по лъжичка, Пламен Богданов признава, че е тайното гадже на Преслава и двамата имали връзка месец и половина, преди той да влезе във формата. Той непрекъснато повтаря – не бива да го казвам тук, но продължава да говори за голямата си любов.

Продуцентите запазили тези негови изповеди в тайна и сега ще изправят един срещу друг певицата и младото й гадже. Преслава даже и не подозира, че Богданов е вече в Къщата и тази вечер той ще стане един от временните съквартиранти. Вътре пред всички палавникът, който твърди, че обслужва застаряващи богати мераклийки срещу пари и даже правил тройка със семейство, ще трябва да обясни какъв точно е на Преси.

С разтворени обятия и целувка, или с шамар ще го посрещне Преслава? Най-вероятно с второто.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *