Студен душ за Николета в „Горещо“

nikoleta-rolkiФутболната съпруга Николета Лозанова може да си направи  нова селфи сесия, обаче  в черно. Повод ще е пълното й отрязване от кандидатите да водят „Горещо“. Името й го няма  дори в списъка с резервите за мераклиите, които ще бъдат препитани да правят предаването.

Преди няколко дни  плеймейтката рекламира с надежда  блонди визията си с няколко снимки  във Фейсбук, в чиито лаконичен текст отдолу  написа  ключовата дума  „горещо”.  Този факт, както и безумно нахалното й изкадване, че  отдавна виждала  бъдещето си като „българската Опра Уинфри”, предизвика слуховете за преместването й трансфер в Нова и заемане на мястото на Венета Райкова.  Мургавелката даже се изруси да наподобява Венета, но това изобщо не й помогна.

С нея изобщо  не са водени преговори, казаха от продуцентската компания „Телеман”, която прави  предаването. Дали любопитното и жълто токшоу ще се завърне наесен с песен в ефира след 10-годишната епоха  на Венета, все още не е ясно.

Едно е ясно обаче. Николета няма да стане нито Опра, нито дори Марта Вачкова, защото за една година не можа да оправи акцента си, не спря да мяучи в ефир, не се научи да прави елементарни интервюта и не е интерсна на никого, освен на самата себе си.

Язък за изрусяването, шегуват се от екипа и шепнат зад гърба й, че да е блондинка изобщо не й отива освен на умствените дадености.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *