Мариана Попова и Ханес делят кукли и парцали

Мариана и ХПоредната влюбена двойка в България е пред  раздяла. Мариана Попова и Ханес, които изиграха героичен годеж във ВИП Брадър и буквално разплакаха зрителите с горещата си любов, сега са разделени.

Повод за коментарите около живота на двамата е фактът, че това лято изпълнителката обяви, ще почива на морето, но сама. Тя няма да вземе нито годеника си, нито малката им дъщеричка.

Много съм уморена, минах през много проекти, свърших много неща, искам да отида някъде сама, да не виждам нищо  никого и да си почина като хората, казала Мариана на приятелки.

Веднага обаче тръгна мълвата, че  причината Мариана да пусне Ханес сам да замине при близките си в чужбина, а самата тя да си  остане у нас е, за да си почине не толкова от работа, колкото  от непрекъснатите проблеми, които имала с бащата на дъщеря си  Мария- Магдалена. И да помисли  как да продължи живота си оттук нататък.

Двамата се сгодиха преди две години в риалити шоуто, но така и не направиха втората крачка – да се оженят. Те все се оправдаваха, че нямат време за това, прекалено са заети, а накрая казаха, че предпочитали да живеят без брак, понеже подписът не означавал нищо.

А може би те просто са решили да си починат един от друг през август, казват здравомислещи техни приятели.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/AjlkuqUYpOw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *