Стоичков Позлати Зет си Айкут Рамадан! Виж Тук:

Мика-Айкут1Христо Стоичков се оказа доста щедър към зет си Айки, който от две години ходи с по-голямата му щерка Мика и двамата вече чакат бебе.

Камата помогнал на българския турчин да си купи сериозен и печеливш бизнес.

Той му дал част от сумата, да си купи агенция за даване под наем на баровски коли, която струва милиони долари. Сега бъдещия му зет Айкут Рамадан върти фирмата, а тя пък се оказа доста печеливша.
Компанията, се води  собственост на Айкут, но се говори, че Стоичков има дял в нея и си го е запазил, за да не стане някой сакатлък. Като например Мика пак да вирне нос, зарязвайки бащата на детето си, или пък самият Айки да я зареже.  Затова и Камата си е оставил вратичка – да не заминат инвестициите му нахалост в случай на раздяла между двамата влюбени.

Фирмата се намира в  Маями и предлага  на богаташи луксозен транспорт по време на пребиваването им в курортите, или за тренспортирането им на скъпи светски събития.

stoichkov

Транспортната фирма разполага с джипове „Кадилак Ескалейд“, лимузини „Ауди“, „Ламборгини Галярдо“,  различни ретро коли, „Ролс Ройс“ и още куп скъпи возила. „За богатите – най-скъпото“ е девизът на компанията.

Вложените пари ще се възвърнат, защото много богаташи наемат скъпите коли да се изфукат пред приятели или на приеми. Така Айкут ще осигури охолен живот на Мика, която още от бебе е родена със сребърна лъжичка в устата.

Мика пък ще го дари с бебе през есента и вече започна да позира с коремчето си.

Двамата още не са сключили брак и смятат да вдигнат сватба едва след като рожбата им се роди.

Все още не е ясно къде ще се състои венчавката. Стана ясно единствено, че Мика иска три сватби – в Маями, в България и Истанбул.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *