Медицинско Чудо! Цвети Стоянова е Вече на Крака! Лекарите са в Потрес! Виж Тук:

ЦветелинаКрасивата гимнастичка Цветелина Стоянова е медицинско чудо! Тя се е възстановила физически на почти сто процента.

Лекарите определиха случилото се като чудо. Оказало се, че след опита за самоубийство със скок от терасата на шестия етаж Цвети се отървала само със спукан далак и нито една счупена кост по тялото си!

Медиците все още се чудят как е възможно това, защото при подобен полет цялото тяло се натрошава. Възможно е ударът се се е смекчил от дървото, в чиито клони гимнастичката се е оплела, преди да падне на земята, но тогава щеше да има травми от клоните.

От „Пирогов“ споделиха, че това е доказателство, че прогнозите в медицината не са стопроцентови и има изключения, на които не могат да дадат обяснение и самите лекари.

Въпреки че е добре, Цвети няма да бъде изписана. Причината е, че ще бъде преследвана от журналисти, а все още не е укрепнала психически.

Дори в момента стаята й се охранява и не се допускат вътре представители на медиите. Близките й също не желаят да влизат при нея каквито и да е посетители извън семейния кръг. Единствено са пуснали за малко момичетата от отбора, след като се върнаха от Израел.

Досега Илияна Раева не е направила опит да види спортистката, а и роднините на Цвети не желаят тя да се появява и да я разстройва. Засега най-правдоподобна е версията, че именно конфликт между момичето и Раева е довел гимнастичката до фаталното решение за самоубийство!

Говори се, че Илияна Раева многократно наричала Цвети с епитети като „тъпа крава“ и „мърла“, но останалите момичета от ансамбъла отрекоха да са чували подобни квалификации от устата на Раева.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/mmrzpASvBTE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *