Шок! Тити Папазов направи театрален опит да се самоубие пред Ники Кънчев

Тити лудТити Папазов скри шапките на зрителите и едва на накара Ники Кънчев да си отскубне брадата, докато защитаваше Луна.

Съвсем простодушно той заяви, че не познава Луна и никога не я е виждал, не гледа предаването, но получил покана да я защити, а жена му казала – отивай – тя е луда точно колкото теб. Единствените кадри с подопечната си той видя докато стоеше на коментаторското диванче, но те му бяха достатъчни да започне да я брани като лъв.

Как ще е луда, нормална си е жената! Коя дама ще си свали изкуствената опашка? Тогава няма да е дама! Кое е по-важно – храната, или честта, запени се Тити и скачайки напред назад жестикулираше, мяташе се и пръскаше слюнка върху всички.

Ама тя се държи неадекватно, наля масло в огъня, Кънчев. Ако тя е неадекватна, то аз тук, пред всички вас ще си ударя главата в земята и  ще се убия, изрева Папазов и се хвърли на колене на мокета, готов да се принесе в жертва. Ники се метна след него да го вдига от земята и да го моли да не се самоубива и видимо се притесни, а останалите защитници спряха да му опонират от страх да не си разбие главата в масата и още по-лошо, да не се разплаче.

Въпреки всички салтоморталета на треньора, Луна беше изгонена, а той се затича пръв на сцената да я посрещне и да я утеши.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *