Алла Пугачова чака правнуче заченато в България

Никита АльонаПримата на руската естрада Алла Пугачова ще става прабаба.

Тя е в очакване на първото си правнуче, което ще огласи огромния й палат в Подмосковието, пишат руските медии. 24-годишният й внук Никита Пресняков, който е син на единствената й родена от самата нея дъщеря Кристина Орбакайте, която също е певица,  е направил бебе на красивата 18-годишна моделка Альона Краснова.

Интересното в случа я е, че бебето е заченато в България, докато Никита и Альона били на море в тузарски наш курорт. Явно не са се пекли само на плажа и не са вилнели из дискотеките, а са имали сериозни занимания в разкошната спалня.

Сега в Сочи по време на конкурса „Нова вълна“ Преснеков  представил любимата си официално пред гостите и обявил, че са двойка и то от цяла година.  Цялото си свободно време прекарваме заедно, много се обичаме и тъжим, ако сме разделени дори за един ден“, споделя Никита.

Двамата с Альона се запознали съвсем случайно, когато тя била на вечеря при негов приятел. Любовта пламнала от пръв поглед и младите гаджета прекарали пак в България почивката си през  миналото лято.

Алла Пугачова и Кристина Орбакайте харесват Альона, но майка й одобрява Пресняков за зет заради разликата във възрастта им – дъщеря й току що е завършила училище  по-малка е с 6 години от певеца и родителите й искат да я видят студентка, а не майка.

Още по-интересен е фактът, че лелята и вуйчото на Никита са само на две годинки. След като се омъжи за два пъти по-младия от нея Максим Галкин, Алла има две близначета  Елизабет и Хари, които бяха износени от сурогатна майка, но биологически са техни деца. В момента те са на две годинки и скоро могат да си играят с новородения си племенник или племенница, смеят се в многолюдното семейство.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *