Меле пред МС! Волен предизвиква Борисов да слезе при хората, които крещят „Оставка“!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAМитинг на „Атака“, организиран днес срещу полицейския произвол,  се превърна в протест срещу властта, допълнен със сблъсъци с полицията.

Привържениците  Волен Сидеров бяха помолени от властите да направят  митинга си на тротоара срещу МС съвет, обаче те искаха  да протестират на жълтите павета и това стана причина  за блъскане между граждани и полиция.

Сидеров призова униформените да не появяват насилие, като обяви, че вече има бити депутати и привърженици на партията му . Последва сериозен скандал между шефа на „Атака“  и служители на реда, които отказаха да се легитимират с имената си.

В момента на площад „Независимост“ расте и на помощ са пратени десетки полицаи. Протестираме мирно, защо пращате толкова полиция, обърна се Волен към  към премиера и вътрешния министър, кървав сблъсък ли искате, провокация ли правите?  Стари жени, отишли на митинга,  се оплакаха, че са били блъскани от полицията.

Бъчварова, слез долу при хората и обясни защо полицаите ти бият  жени, които могат да им бъдат майки, извика по мегафона  лидерът на партията.

Той обяви и Бойко Борисов за страхливец и го призова слезе и да премерят силите си пред всички.

Викове „Оставка!“ и „Мафия!“ огласиха площада. Хората искат да слязат на платното, но полицията ги блъска и ги връща на тротоара.

Движението по булеварда все пак бе спряно, а тълпата, обсадила МС, расте.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *