Шок! Слагат цензура на президентшата! Забраняват й да пише във Фейсбук! Вижте как я натиснаха:

Войната срещу президента Радев се отвори на още един фронт. Атаките срещу него започнаха и чрез съпругата му, която изказа мнението си за гей-парада във Фейсбук.

Едно напълно нормално и толерантно мнение вдигна рано-рано медиите на крак и Виктор Николаев събра по развиделяване  социолог и журналист да тълкуват написаното.

Явно България си няма други проблеми, освен този, какво е постнала Десислава Радева. А тя просто написа, че уважава различните, има много приятели – хомосексуалисти,  разбира се с тях отлично, но не смята, че трябва да правят паради, за да демонстрират различността си. Всички хора сме различни. Всички сме с различно ДНК, освен еднояечните близнаци. Всички сме със свои виждания за живота и свои проблеми. Но не е нужно да ги демонстрираме.

Уважавам ви много, обаче моля ви, не преигравайте! Срещу какво протестирате, когато никой нищо не ви е забранил?  У нас много по-дискриминирани са многодетните майки, пенсионерите, бедните, инвалидите, но те не излизат на паради.

Следващия път ви съветвам освен предизвикателно облекло и публични целувки да направите нещо и за останалите хора. Да отпечатате листовки за превенцията срещу СПИН и други заболявания, предавани по полов път, защото така демонстрацията ви ще стане по-смислена.

И още нещо…Може би трябваше да се съобразите, че докато танцувахте по площада и се веселяхте, в същото време в Ямбол погребваха един загинал в изпълнение на служебния си дълг пилот, който се беше заклел да пази тази страна. И за много хора денят беше траурен!“

Мнението на първата дама за гей-парада предизвика изкуствена вълна от неодобрение. И то не сред хората, които тя нарича свои приятели, а сред политическите кръгове. А обикновените българи я аплодираха за смелостта. Което пък вбеси противниците на президента.

Съпругата на държавния глава събра много прочитания и оценки, но тези оценки рефлектират върху него, заяви в ефира на „Здравей, България” политоложката  Румяна Коларова, демонстрирайки лицемерно уважение към Радев.

Коларова е категорична, че съпругата на президента трябва да се консултира с целия му екип, когато пише в интернет, или когато изобщо се изказва по какъвто и да било въпрос.

„Написаното от  Десислава Радева за „София прайд” предизвиква  усещането за много ниска топка,” – хвърли се в атака и журналистката  Мира Баджева и удари един литературен анализ на написаното. А то пък се характеризирало с „излишна бъбривост“.  А тази пък бъбривост вредяла на съпруга й, който трябвало да бъде обединител на нацията.

Явно политолозите бяха свикнали със самотния Плевнелиев и сега наличието на първа дама, при това със собствено мнение и самочувствие, доста ги дразни.

За нула време те далдисаха в гардероба на Десислава, откриха кой я облича и кой се грижи за стайлинга й, позеленяха от завист, когато бе класирана като една от най-добре облечените жени на срещата на президентските съпруги в Брюксел, вбесиха се, че събира все повече и повече одобрение от народа и  придружава мъжа си навсякъде и стои достойно до него. Беше много неприятно откритие за мнозина, че тя прави Радев много по-земен, по-обичан и по-достоен мъж от предшественика му. И се превръща в много силно оръжие срещу противниците му, които никак не са малко.

Наистина ли първата дама трябва да бъде цензурирана и всяка нейна дума да минава през ситото на прессекретариата? Тогава защо никой не ревеше срещу Юлияна Плевнелиева, която открито одобряваше бунтовете срещу Борисов в профила си, върлуваше в кръчми с колегите си, не представи България ни веднъж по света и даже не благоволи да се появи на клетвата на мъжа си? След което на края на мандата го заряза като прани гащи и го остави да броди самотен по политическите сокаци.

В цял свят президентските съпруги имат голямо влияние, често по-силно от това на мъжете си, председателстват безброй фондации, борят се за каузи, които понякога противоречат на общоприетата държавна политика.

Това са силни жени, които остават в историята и не се крият зад панталоните на мъжете си!

Сега на ген. Радев му предстои трудна задача.

Да брани себе си от дебнещите всяка негова крачка медии и едновременно да ги накара да свикнат, че България най-после има първа дама със собствено мнение и тя ще го отстоява!

Защото е жена на генерал!

А не ирландска пастирка!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

27 коментара

  1. Аз съм съгласна с Десислава Радева.Тя е справедлива и умна.Тези журналистки и завиждат иска им се да бъдат на нейното мяст.ЗАВИСТ И ЗЛОБА !

    • ДА ПОМНИТЕ НЯКОЯ ОТ ДОСЕГАШНИТЕ ПРЕЗИДЕНТШИ ДА Е УЧАСТВАЛА ПРЯКО ИЛИ КОСВЕННО В ЖИВОТА НА БЪЛГАРИЯ ?! Е, ИМАШЕ НЯКОЙ КОНФУЗНИ СЛУЧКИ.!!! ДЕСИСЛАВА РАДЕВА Е ДРУГО “ ТЕСТО “ , МОЖЕ И ДА ВИ НАБИЕ ….ШЕГУВАМ СЕ, РАЗБИРА СЕ !

  2. Уважавам избора на Президента и считам, че съпругата му Десислава Радева също е достойна за уважение. До тоя момент с нищо не е сгафила. Плюят я кафявия /кофти цвят/ ПИК и непрекъснато измислят нелепости, но така и не успяват да я злепоставят.
    Чудесно е, че ви има, Скандално.нет! Продължавайте да пишете истината!

  3. Радева я критикуват завистливите журналистки и фльорци . Присъщо им е .

  4. Не могат да пипнат Радев и искат да го нацелят чрез нея. Обаче така само ще ги сплотят.

  5. Bravo ot men.Gordeq se che ima oshte hora na takova visoko nivo koito mislqt trezvo za problemite na naroda.Ako vseki edin ot izbranite rabotqt za Dobroto ,narodat v BG shte jivee podobre.

  6. Натиснал съм я аз а не тия папагали!!! Какви бяха тия идиотии с котешки спинове и натъкмени статистики от Хомонкулите?! Тия хипердебилски *разсъждения* за ДНК…Вакуум и телепатия струи от нея!!!Тая е по- тъпа и от Плевню! Толкоз! Ай стига сте ми развявали тая патка…СКАНДАЛНО- а не е ли по- скандално да се постват такива идиотски сайтове?! На майка им путката скандална- всички са от едно педерюнгелско тесто замесени! Приятели и били много педерази(нейните приказки)- че то други във властта има ли?!? А СКАНДАЛНО като първи педерюги я изкараха хомофобка! Курвенска работа и еврейски еквилибристики! Като мажО и- НАТО- РУСИЯ, НАТО РУСИЯ, помниш ли ма Пенке ле, знаеш ли как знаем занаята ВЪРТИГЪЗО?! :) …Тука има- тука нема…като цялата ни държава и патрЕотия…Ако Плевнювица не е искала да се срами с такъв идиот- тая успешно доказва, че и наследника му е същия, щом баш такава тъпня е избрал пред бившата си прекрасна съпруга…Ама то, кога цял живот си лъскал бастунят, не познал жена и кога Господ раздавал акъл а ти си бил на учение- какво друго да чакаш?! И стига сте ми го хвалили тоя и тая- ако някой ги бръснеше за слива, ако нещо зависеше от тях- днес Ердоган него щеше да калеса на инструктаж а не Винету! Като президент президента…ама не би!!! Арабите затова прииждат…щото хич не си губят времето, енергията и достойнството на мъже с такива малоумнички! Разберете го накрая- стига сте спали и повратяли идиотщините на медийните парцали! На мен ми е през кура! Всичко сте ми убили, окрали и унищожили с вашата кирлива и дрислива партия, дето пръкна сто по- нефелни партийки! Събудете се и спрете да се лигавите по цял ден с тия тъпанарски пиари, щото децата ви ще патят!!!! Жестоко ще патят!!! Събудете се, щото тия синковци, дето прииждат хич не си поплюват и надали спят та не знаят колко свалени са ни гащите, покрай вашта 72 годишна усилена работа за унищожението на тоя народ!!! Събудете се, щото тия с вас ще започнат….същото ще е като с главата на Юдата в Вазовия *Жидов гроб*!!!… Без теб тез гявури корави
    не бих ги тъй лесно сломил,
    пред техните зидове здрави
    свят много йощ бих потрошил.
    За туй якоглавство земята
    с телата им мръсни покрих;
    сега и на Юда отплата
    достойна да дам аз реших.
    И викна на двама войника:
    – Убийте туй куче сега! –
    Изви се ханджар над мръсника,
    отфръкна глава от снага….АНАДЪНМУ, ИДИОТ СКАНДАЛЯ!?

  7. А така Тонев,кажи им го!Няма да им се даваш на тия Рептили и Илюминати!Разкрил си конспирацията,от 70 години цял свят тайно подготвя плана за унищожение на безценното българско семе,но ти им сложи прът в колелата.Тръгвай по сутрешните блокове да просветиш простолюдието!

  8. Статията е излишна. Радева е написала по повод парада за хора над средно интелигентно ниво не за простаците. Това че не са я разбрали си е тяхна невежа работа.

  9. Защо са й забранили да говори? Тя е много умна и справедлива жена и много правилно се е изказала по темата!
    Много им завиждат май – и на нея, и на Радев! Малкото, което се опитват да променят в тая държава за нейно добро, те гледат просто да ги спънат!

  10. I TONEV I VEGAN-UFOLOG MAI TSE SA OT MINALIA VEK SAS SVOITE RAZBIRANIA….NESHTATA DOSTA MNOGO SA SE PROMENILI OT TOGAVA.DA SI PATRIOT I DA OBITSHASH SVOIATA RODINA(A VAV SLUTSAIAT BULGARIA)TRIABVA REALNO I TSESTNO(BEZ PARTIINI SIMPATII)DA OTSENIAVASH I DA SPODELIASH TSISTO BULGARSKOTO(NE ZABRAVIAIKI ISTORIATA I SEGASHNOTO BITIE NA RODINATA NI).BULGARIA E NA BULGARITE,NITO NA NATO NITO NA EVROPEISKIAT SAIUZ NITO NA RUSIA.NARODA I SAMO NARODA MOJE I TRIABVA VETSE I NAI POSLE DA RESHI NA KADE I S KOGO SHTE PRODALJAVAME VAV BADESHTETO…..DOKATO NE BADE KASNO!!!

  11. Тъжна работа! Никой не чете статията, всеки коментира. Четете бе, хора! Или са ви налазили малкине зелени човечета и ви пишат по кавиатурите?

  12. ЗАЩО НЕ ЗАБРАНИТЕ НА МУТРАТА ДА ГОВОРИ И ПИШЕ, А СЕ НАХРЪРЛЯТЕ ВЪРХУ ПРЕЗИДЕНШАТА. ЗАЩО МУТРАТА НЕ ОНМЕНИ ЗАКОНА ЗА КОНЦЕСИЙТЕ А ГО ОТМЕНЯ СЕМЕЙСВОТО НА ПРЕЗИДЕНТА ЛИЖЕТЕ МУ ПОДМЕТКИТЕ СЛЕД ДЕСЕТ ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА Е ИМА ПРОСТАЦИ И ПРОСТАКЕЛИ МИСЛЕЩИ САМО ЗА ПАРИ, НО ДО СЕГА КОФЧЕГ С ДЖОБ НЯМА. НЕ ИМ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ ГОСПОЖО ТЕ ДОРИ И ТОВА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ. ГЛЕДАЙТЕ СИ МЪЖА И ТЕХНИЯТ РЕД ИДВА!!!!!!!

  13. Интересна статия, по принцип не коментирам, но преди мен човекът с психичното разстройство Тонев ме накара да се замисля, защо не прибират лудите в лечебните заведения. Нито говори по темата, намесва някакви си негови лични драми и фантазий. Не се разбира какво иска да каже, но това е защото е психически и умствено недоразвит.
    Г-н Тонев, ако изобщо прочетете това, тъй като вие едва ли знаете какво правите, ще Ви помиля да потърсите специализирана помощ час по-скоро.

  14. Браво на Десислава! Ще си пише каквото иска. За втори път я харесвам. И тя е човек. А пачавурите герберски да си квичат колкото искат по студиата. Майната им!

  15. Забелязвате ли аномалията,която се вихри в страната ни?? Значи,моми,ергени,парясници и от другия бряг,неистово желаят да контролират събитията в родината ни!!Семейството и човешките ценности ги вбесяват,заслепени от злоба и завист,предъвкват малоумия и простотии..

  16. УМНИТЕ И РАЗУМНИТЕ СА. ПРОЧЕЛИ НАПИСАНОТО ОТ. ПРЕЗИДЕНТШАТА И Я ПОДКРЕПЯТ. АЗ. СЪЩО! ТЯ. ЕДИНСТВЕНА ОТ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ ЛИЦА. НАПИСА МНОГО ПРАВИЛНОТО СИ ДОСТОЙНО ЛИЧНО МНЕНИЕ. ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ НАПИСАНОТО СЧИТАМ, ЧЕ ПРЕДАТЕЛИ ИЛИ СА ГЕЙОВЕ ИЛИ ЛЕЗБИЙКИ. С УВАЖЕНИЕ КЪМ РАЗЛИЧНИТЕ, НО С ПЪЛНА ПОДКРЕПА ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.

  17. Това не е загриженост за бедни, болни, сакати и хомосексуални, това е един хубав ПИАР. Но, няма лошо да я популяризират жената… Хубаво е и за жените да се отреди малко място.
    Все пак да помислим малко по-трезво. Наистина ли смятате, че жената на президента ще направи нещо самоволно и непредвидено? Наистина ли мислите, че има война срещу Радев? Всички тези глупости са с цел да има някаква тема и по-голяма популярност човека.

  18. А, тези които пишат срещу различните сте едни недоразвити страхливци!Така или иначе света се развива и това е било преди вас, по ваше време и след вас. Разбира се, че ще се случи и през вас! Не можете да спрете свободата на останалите да бъдат такива, каквито са. И вие не сте идеални. Сред вас има: алкохолици, истерици, агресори, простаци с основно образование и т.н.
    Не е начина и мястото да доказвате себе си, като давате мнение за неща които не разбирате. Четете и се образовайте по темата! И променяйте себе си ако искате по-добър свят…

  19. Semeistvo Radevi,pozdraviavam Vi za trezvoto mislene i za tova,4e mileete za Bulgaria I naroda ni,ako vseki jiveesht v Bulgaria misli kato Vas,stranata ni shte se savzeme mnogo skoro,I ako vseki visokopostaven i izbran ot naroda,v poslednite 28/29 godini,misleshe kato Vas Bulgaria shteshe da e purva i za primer,vse pak ne e kasno,no ako i Vie se promenite ,i ako i Vie se prodadete ,Bulgaria zagiva,Bog da Vi pomaga,Bog da pazi Bulgaria.

  20. Не сме свикнали да имаме истинска президентска съпруга и сега народът е объркан. Права си е жената. Я си представете, че беше мъж, като съпругата на премиера на Люксембург?

  21. Браво на съпругата на Президента, нека има и изразява свое собствено мнение! Десислава Радева е умна и интелигентна жена, изказването й винаги е премерено. Като няма за какво да се хванат, боклуците започват да търсят под вола теле. Никога не могат да уцелят Радев, просто защото свестните хора мръсотията не ги достига. Да са ни живи и здрави Президентът и съпругата му!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *