Виж Колко Силикон Влачи Анита Мейзер в Сутиена си:

Анита страшниАнита Мейзер има по 750 грама силикон във всяка гърда.

Това съобщи самата тя в „Черешката на тортата“, в която се беше зарекла, че няма да говори глупости и простотии.

Явор Бахаров уж с образователна цел попита участничките коя колко си е притурила, тъй като и трите диви, които се вихрят около кухнята тази седмица, са добре подплътени в пазвите.

anita

Анита веднага призна, че си е сложила по 750 кубика във всяка „гълъбица“. Значи общо килограм и половина, изчисли Бахаров, но тя го поправи, че това е извън природните й дадности, така че общата тежест на циците й била над два килограма.

Наивната Моника Валериева тутакси се включи в импровизираното  интервю и  съобщи, че си е сложила по 350 кубика. Ама аз просто с естетична цел, заяви плеймейтката. Бях плоска като дъска и като легнех по гръб, гърдите ми направо се вдлъбваха, обясни тя. Затова си напълнила хем пазвата, хем самочувствието.

Моника Калина джукиКалина Паскалева, която избягва да говори за себе си и се пази като дявол от тамян от всяка излишна дума, заяви че операцията й била толкова отдавна, че даже не помнела колко й сложили.

Бе, много неестествено стърчат тия силикони, а как ли са на пипане, провокира ги Явор, а Анита веднага предложи да му покаже, като останат насаме.

„Хайде, гърдите както и да е! Но защо са си напълнили със силикон и устните. Грозно е, не е нормално, не е привлекателно, изкривява лицата им… На мен това не ми харесва“, каза най-откровено пред камерата Бахаров, който допълни, че никога не е предполагал, че ще бъде в команията на три силиконки и то цяла седмица.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *