Христо Стоичков спечели секси шефка-мечта

0

Ева Лонгория ще командва Камата в Мексико

Шефът на Христо Стоичков в мексиканската телевизия „Телевиса“ Хосе Антонио Бастон, може да се похвали не само с медийната си империя. Собственикът на телевизията, за която работи Камата, успя да омае една от най-сексапилните жени в света – Ева Лонгория.

ева лонгория христо стоичков

Богаташът и актрисата излизат заедно от края на миналата година. Връзката им се развива доста бързо и двамата вече живеят заедно. Камата все още не е имал възможност да се запознае с красивата половинка на шефа си, но това
най-вероятно ще стане по време на световното първенство в Бразилия.

Стоичков ще бъде на Мондиала като специален коментатор на „Телевиса“. Медията го праща заедно с екип от още 500 човека, като вече е ангажирала 3 хотела.

Бастон надали ще пропусне да нагледа как се справят хората му на най-големия спортен форум за 2014 година. Двамата с Лонгория са неразделни, така че тя почти сигурно ще го придружи в Бразилия.

Бастон явно е останал очарован от работата на Камата, защото му предложи нов 3-годишен договор с телевизията. От медията дават пълна свобода на Стоичков в коментарите и анализите му. Освен това му плащат по $20 000 на месец. Той призна, че е прероден човек в Маями – спокоен и усмихнат.

„Анализирам мексиканска лига – сподели Камата. – Живея в Маями, пътувам събота и неделя за два мача в Мексико. Рейтингът е голям – 80%, нещо невиждано.“

Той се покая за своя реплика, която разбуни България преди години. Стоичков приема отричането си от родината за своята най-голяма грешка.

„По време на Попа (б.а. – Симеон Сакскобургготски) казах, че се отказвам от държавата, че нищо не ми е дала. Стиснах зъби да се извиня“, сподели Ицо.

http://www.youtube.com/watch?v=l0tWuPQaP94

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *