Станислав Цанов: Арестуваха Ален – момчето, което изобличаваше педофили!

В момента в ареста на 1-во РПУ в София е 16 годишният Ален Симеонов – онова смело момче, което организираше клопки, снимаше и изобличаваше педофили, а аз публикувах клиповете му в моя Youtube канал „Цанов напред и нагоре“

Благодарение на Ален показахме и изобличихме 27 хищници, търсещи секс с малолетни. Клиповете можете да видите ТУК  ТУК  и  ТУК 

Ален е арестуван днес по сигнал на заловен от него чичак-педофил, заснет в момента на срещата му с шестокласничка.

Бях в Първо РПУ и единствено ми позволиха да оставя храна. Не ми дадоха никаква информация, дори дали Ален има нужда от адвокат (очевидно да).

Засега мога да кажа 2 неща:

1- Не изключвам варианта да си е изпуснал нервите и да е упражнил насилие. (но ако прочетете чатовете – какво искат да направят с децата тези изроди, вероятно и вие ще се агресирате не по-малко). Което въпреки всичко не е оправдание и не одобрявам.

Ще кажа обаче и друго:

2- Нито един. Нито един от 27-те хванати на местопрестъплението от Ален с всички необходими доказателства педофили (чатове, разговори, кадри) не е бил задържан в полицията, където е в момента Ален. До момента няма и едно повдигнато обвинение на прокуратурата към тях. Между тези хищници има мастити бизнесмени, учители и един действащ политик.
На свобода са.
Всичките.

Станислав Цанов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Боже, в какъв свят живеем? Не мога да повярвам!
    А правата на тези деца? А наказание за престъпниците?

  2. ЩОМ НЕ АРЕСТУВАТ ПЕДОФИЛИТЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ ТАЙНО ЗАД ГЪРБЪ НА НАРОДА СА ПРИЕЛИ ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ ЩЕ ПРЕДИЗВИКАТ НАРОДА ДО САМОРАЗПРАВИ С ПЕДОФИЛИТЕ НАРОДЕ СТРЕЛЯЙ ПО ПЕДОФИЛИТЕ

  3. Неправилна му е стратегията на Ален затова е там, където е в момента. Вместо да снима клипове и да „изобличава“, от което, както виждаме ни една клатикура не се самосезира, трябваше да действа маалко по-различно. Няма да обяснявам как защото клатикурата не се самосезира когато трябва, но когато не трябва бива много самосезирателна.

  4. Не е случайно, че законът е строг към подобни будни младежи, а ежедневните оргии в Циганистан се смятат за даденост. Такава е европейската интифа. Клоаката се управлява от всякакви, но не от нормални семейни хора. Естествено, идеите за шарена революция и разкрепостяване никак не са им чужди. Злите езици говорят, че и световните елити много си падали по педофилията и даже мислят да свалят преследването ѝ от законодателствата на „демократичните“ страни. Прокрадна се информация, че дъртият вампир Уилям (Бил) Гейтс се е развел с Мелинда Гейтс, освен за укриване на данъци и за участието му в съмнителено събитие, на някакъв остров, с малки дечица. Това говорят злите езици, а те от скоро, съвсем спряха да лъжат. Правете си изводите!

    • Това с острова на който и Бил Клинтън е летял супурнайсет пъти със самолета на Ъпстейн май беше, е стара информация. Непосредствено преди развода Мелинда ги заведе в имението на ънкъл Уилям и там в подземния етаж на сградата им показа също интересни неща. Тъй че крушката си има много дълга опашка. Не са само еврогейските педофили.

  5. Къде е Агенцията за защита на детето? те получават заплати, за да защитят децата от насилие, от изратеняци, от сррив на психимеското им здраве! Дали пък не са ули за тези разкиртия?

  6. Разбира се, че ще арестуват малкия келеш – за самоуправство. Това е закона – важи за всеки.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *