Децата – в ареста, педофилите на свобода! Какво се случи пред Първо РПУ след Ареста на Ален! Репортаж:

С напредване на времето тълпата пред Първо РПУ растеше лавинообразно. Сред присъстващите имаше и десетки разгневени майки. В един момент напрежението между полицаите, излезли да бранят районното от спонтанно събралите се граждани се повиши, стигна се и до леки сблъсъци. 17-годишният герой, изобличителят на педофили Ален Симеонов бе пуснат, след като дойде баща му. Цели 24 часа след ареста родителите на Ален и приятелката му не са знаели къде са децата им. Приятелката на Ален, която е играла ролята на примамка за педофилите, бе изведена малко по-късно от РПУ-то с шал и качулка.

На 25 октомври, 2021 17-годишният ученик Ален Симеонов, който стана национално известен като организаторът на групата „ловци на педофили“ и 17-годишната му приятелка, са посетени рано сутринта от полицаи по подадена жалба за средна телесна повреда от един от уличените от Ален педофили. И двамата са непълнолетни, но родителите им не са уведомени къде, кога и защо децата им са отведени от органи на реда.

Ален е момчето, което застава с името и лицето си зад тази и още десетки други акции с елементи на разследване, благодарение на които 27 мъже, които отиват на среща с 13-годишно момиче за да… направят с него всички онези мръсотии и извратености, които са му описали в чатовете, биват изобличени. Поредицата е интересен вид документално кино с разследващи и риалити елементи.

Научих от социалните мрежи за това, че двете деца са в районното. 27 възрастни мъже, склоняващи малолетни деца към сексуални действия, са на свобода, а децата са в ареста! Гневът ми взе превес и изхвърчах като тапа от дома си в посока Първо РПУ, за да ги подкрепя.

Един от протестиращите бе юрист без адвокатски права, който се опита да говори с полицаите. На въпросите ни дали родителите са уведомени за задържането на децата им за 24 часа, не получавахме отговор. Полицаите не допуснаха и юриста при децата, въпреки че в този момент те бяха без правна защита, каквато им се полага по закон.

С напредване на времето тълпата пред Първо РПУ растеше лавинообразно. Сред присъстващите имаше и десетки разгневени майки. В един момент напрежението между полицаите, излезли да бранят районното от спонтанно събралите се граждани се повиши, стигна се и до леки сблъсъци. 17-годишният герой, изобличителят на педофили Ален Симеонов бе пуснат, след като дойде баща му. Момичето, арестувано с Ален, която е играла ролята на примамка за педофилите, бе изведена малко по-късно с шал и качулка.

Тази история придоби широка публичност, последвана от вълна от обаждания, коментари, призиви и предложения за помощ. В съда децата ще бъдат представлявани от адвокат Демира Димчева. За следващото им привикване в полицията на 28 ноември аз отново ще бъда пред РПУ-то за морална подкрепа и вярвам и че този път няма да сме стотици, а хиляди. Защото е отвратително тази наша потънала в евроатлантически разврат държава да преследва децата, а педофилите да брани и държи на свобода. А всеки един от тези престъпници спи с български деца и ги превръща в трупове- духовни трупове!

Вижте какво написа часове по-рано за ареста на Ален, и журналиста Станислав Цанов

Автор: Очевидец

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

6 коментара

  1. Има две страни на тази история, ПРОБЛЕМЪТ ПЕДОФИЛИЯ и медийното заиграване с темата. Самата идея деца да се впускат в тази гнусотия съзнателно, не я приемам. Цанов в последно време не ми е любимец, защото комерсиализирането на такива проблеми, дори с оправданието, че от това живееш, не може да претендира за чистота.

    • И на мен Цанов не ми е сред любимците, но чак пък да предполагам, че с комерсиална цел дава гласност на проблема….Мисля,че го прави с благородна цел – да се извади на светло проблема.

      • Patreon!!! Не е благотворителна организация, нали? Нюансът не ми харесва, каузата е правилна. Дано е кауза!

      • Да, прав си в този смисъл, неприятен нюанс има. Но пък от друга страна ако никой друг не иска да даде гласност по-добре така, отколкото никак.

  2. Това момче Ален си има стройна идеология – националист е. Не прави това с педофилите просто за тръпката, а с цел да обърне внимание на обществото до каква степен деградира неолибералната ни държава. Четох интервю с него, където обяснява това, както и много други неща. Изключително интелигентен е за крехките си 17 години.

  3. Пълнолетен експлоатира непълнолетен сексуално. Разкрит е пълнолетнит насилник, но никой не му търси сметка. нико не се замисля как протича животът на насиленото дете занапред. Появява се Ален и започва да ги разкрива мераклиите за крехка плъът. Намира се и един канал за разгласяване на престъпленията на чичковците. Следва арест за храбрите млади, дръзнали да извадят на показ преспъпното поведение на зрели мъже. Надигат се гласове в тяхна защита. но се намират подлеци, които олигавят със скудоумието си всичко, до което се покоснат и така те, скрити във виртуалното, стават съучастници на престъпните типове.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *