Смешен плач! Комунистическия синковец Плевнелиев лае свирепо срещу Комунизма! – същински Павлик Морозов!

Превнелиев голямаПрезидентът Росен Плевнелиев стигна дъното.

Той заяви, че 25 години след падането на  Берлинската стена в България продължават да ни управляват същите хора и техните деца и не е извършена смяна на елита и статуквото.

Не се били променили лицата и хора от едни и същи фамилии, които са управлявали преди, управляват и сега. Речта бе по повод  Деня на почит към паметта на жертвите на режима  в България.

„В момента се надигат сенките от миналото и продължават да ни втълпяват колко  „прекрасен“ бил животът ни тогава, колко спокойно сме живеели… Опитват се да ни откъснат от голямото  семейство на европейските народи. Точно сега в навечерието на този тежък за България ден, когато си припомняме  жертвите на комунистическия терор, някои политици се опитват да закрият Комисията по досиетата! Докато съм държавен глава, ви уверявам, че няма да допусна да се подменя историята и ще се боря да изпратим окончателно комунизма в  миналото“, заяви Росен Плевнелиев.

Всичко това звучи нормално, ако го беше казал нормален човек. Тоест един истински демократ, а не син на изявен партиен деец в Благоевград, по-късно забогатял като крез пак с помощта на комунистическата върхушка в лицето на Емилия Масларова, която уреди на Роско първите милиони чрез тарикатския бизнес с нелегални български гастарбайтери в Германия.

Ако Плевнелиев е толкова принципен, първо той трябва да подаде оставка, защото си противоречи. Защото той е син на човек от миналото, на комунистическа фамилия, а в момента е президент.

Не ви ли звучи абсурдно? Крадецът вика – дръжте крадеца, а комунистическото синче призовава да се ликвидира стария елит.

Ние сме за!

Но като един добър пример, президентът трябва да отстрани първо себе си и фамилията си от управлението.

Не бива да допуска нито комунистическото отроче Бойко Борисов да е премиер, нито снахата на мракобесния комунист Пръмов – Меглена Кунева да му е вице.

…И цялата пребоядисана в герберско синьо паплач, която в момента смуче народа като за последно.

Но Плевнелиев заклеймява другите, а своите се прави, че не вижда.

Е, как да му вярваме?

Щом премиерът ни е бивш член на БКП, щом президентът е издънка на видна комунистическа фамилия, а в кабинета гъмжи от внуци и деца на шумкари… за каква смяна на елита иде реч изобщо?

ГЕРБ и президентското им недоразумение или тотално са изперкали… Или наглостта и цинизма им са минали всякакви граници. А върхушката около Борисов вече си се носи в някакво трето измерение, непонятно за обикновения човек със здрав разум.  Подобно състояние психиатрите наричат лудост!

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/e2HB8KCBSLs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *