Новата Мис Плеймейт отказа наградата – нови ци*и! Ще ги дарява!

Мис Плеймейт 2016Ася Капчикова, която е новата  „Мис Плеймейт” на България обяви в едно от първите си интервюта, че се отказва от наградата – нови силиконови гърди и ще я дари на жена, която има нужда от тях.

Танцьорката обяви себе си за ненадарена в деколтето и даже малко плоска, но категорично  няма намерение да си слага силикон в гърдите.  Обичам да съм естествена, човек е хубав с това, което природата му е дала, не одобрявам изкуствените форми, просто не ми харесват. Сред многото награди тя спечели и талон от 10 000 лева за пластична хирургия по неин избор.

Някоя друга на моето място би избрала да си постави силикон. Аз нямам такъв, но не го искам. Ще даря наградата си на жена, която има нужда – претърпяла е мастектомия, отрязали са й гърдата заради рак и сега няма пари да си сложи друга. Смятам да й помогна, каза Ася.

Тя смята да направи  сайт, чрез който ще избере  на кого да дари наградата си и даже да разшири кампанията, избирайки жени в нужда и търсейки спонсори за тях.

Ася разказа, че от десетгодишна се явява на конкурси за танци и за красота.  Тя е спечелила  титлите „Най-секси българка”, „Мис Девин” и „Мис Люлин”. Даже е ходила  и на кастинг за адреналинки, обаче не я избрали, защото другите танцували по-добре.

С Криско пък се запознали  по време на снимките на клипа „Шапка ти свалям”. Тя трябвало да танцува, а той да пее  с костюм и вратовръзка. Вратовръзката се разхлабила и от всички участнички в клипа само тя знаела сложната техника как се връзва вратовръзка.

Колкото и странно да звучи, той не се впечатли първо от очите ми да речем, а от уменията ми да се справям с толкова сложно нещо в екстремни ситуации, разсмя се  Ася.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/cryfP5Qf_Lw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *