Сашо Майонезата Фалира!!! Ето Коя го Разори:

Елен и Майонезата гБизнесменът Александър Найденов  може да се прости скоро със звучния си прякор  „Майонезата“, тъй като е на път да изгуби бизнеса си.

Найденов е съдружник  във фирма „Олинеза“, но бурният му живот отдавна пречи на останалите съдружници да работят нормално. Тяхната фирма непрекъснато е в полезрението на медиите, а търговската марка е обект на подигравки, защото Сашо я носи като прякор и често предизвиква смях у клиентите. Така други производители печелят, а „Олинеза“ е застрашена заради непрекъснатите изцепки на Найденов.

Всичко започнало да се срутва след втората  раздяла между Сашо с Елен Колева. Тогава избухнаха луди скандали по медиите, читателите заеха страната на актрисата. А Найденов, въпреки цветистите епитети, които хвърляше в публичното пространство по нейн адрес, явно все още не може да преживее раздялата си с нея. Той безуспешно започна да заменя Елен с други, но нито една не можа да плени сърцето му.

Тежката мъка принуди бизнесмена да посегне към чашката. Все по-често той се напива в елитни заведения, предизвиква скандали, а преди няколко месеца дори се сби в ресторанта на хотел „Анел“. Неадекватното му поведение носи все повече загуби на фирмата – „хората я идентифицират с него“, оплакват се акционерите.

Освен това Александър Найденов започнал да пие и успокоителни , с помощта на които наранената му душа намирала покой.

Вече няколко пъти колегите на Майонезата предложили да изкупят дела му и да го пенсионират. И да прави каквото си иска. Той обаче се инатял. Но въпреки това останалите акционери имат опция да го отстранят, като го изключат на общо събрание.

„Елен му открадна сърцето и не трябваше да се разделя с нея“, единодушни са приятелите му, които виждат тежкото душевно състояние на милионера, но не могат да му  помогнат.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *