Кметът – Изнасилвач Иван Евстатиев Получи Инсулт!

Иван Евстатиев
Иван Евстатиев

Кметът на Стрелча Иван Евстатиев е приет в болницата  в Пазарджик. Диагнозата му е инсулт.

Той бил замаян, неадекватен и затова давал противоречиви показания, а при гледането на мярката му за неотклонение в съда мълчал, като единствено  казал, че е невинен. Магистратите обаче го оставиха в ареста под предлог, че може да се укрие, или да извърши друго престъпление. Пък и за негова сигурност, тъй като съграждани му го заплашват с линч. На обвиняемия му прилошало и сега го лекуват в болница.

Припомняме, че Евстатиев бе обвинен в бруталното изнасилване на 16-годишно момиче. Той напил дъщерята на бившата си секретарка в кметството, качил я в хотелската си стая и я изнасилил. Девойчето било  девствено, имало пълно доверие на бившия кмет и се оставило да бъде напито от него, без да се усети. Прибрало се в неадекватно състояние вкъщи и през сълзи разказало на родителите си, че Евстатиев се гаврил с него!

„Нищо подобно, това беше се*с по взаимно съгласие“, каза нагло градоначалникът. Наложи се посраменото семейство да се премести в Пазарджик и да започне начисто, а момичето още се лекува при психолог.

В Стрелча жителите няколко пъти се събираха на митинг и искаха линч за бившия кмет, или поне дълги години затвор. Започна и ревизия на имотите му. 

В Пазарджик преди години Евстатиев се замеси в скандал с проститутки. Тогава случаят беше потулен.

Наистина ли Евстатиев е болен в момента?

Много хора не вярват във версията за инсулта и смятат, че тази версия е отчаян опит на адвокатите му да го измъкнат от ареста. 

Или пък съвестта му или страхът му може да са проговорили, питат се местните.

Божие наказание е това, твърдят стари жени в града и искат кмета-насилник Иван Евстатиев болен или здрав да бъде наказан!!!

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Да допълним информацията с това, че този кмет Евстатиев е член на антибългарското движение „Русофили“ и го има на много снимки с г-жа Бокова например

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *