Шок! Коварна магия убива хора за 2 часа

магияЖестока магия може да убие човек само за няколко часа, твърдят клиенти  на магове и врачки.

Новото окултно  зло се нарича „черна магия на 14-а степен“. Тя била сигурна, но много  скъпа затова клиентите били  предимно богаташи.

Бизнесмени започнали да поръчват бърза смърт на конкурентите си, а побеснели дами я прилагат върху  неверните си мъже или пък на нахални конкурентки, които искат да отнемат съпрузите им. Според запознати с ритуалите резултатът от магията бил изключително сигурен и „безвреден“ за поръчителя, а  най-често жертвата бива покосена от инсулт или инфаркт.

При аутопсията лекарите никога не откривали нередности, нито отрова в тялото на внезапно починалия и разписвали смъртния акт без особени съобръжения с обясненията, че хората напослудък си отиват все по-млади и все по-неочаквано.

Магията е най-скъпата в момента  – близо 40 000 лева, и се прави единствено от ходжи. Циганки също се опитвали да я правят само срещу 3 бона, обаче  пък ефектът не бил гарантиран и в повечето случаи нямало такъв.

Повечето бизнесмени вече знаели за новото зло и треперели дали някой от враговате им няма да им спретне скорошна смърт безнаказано и без  улики. Затова пък  те непрекъснато ходели при врачки да им изграждат скъпи защити, носели амулети и малки икони в джоба си.

В  момента българите, ончаяни от тежкото си положение, буквално са се хванали като за сламка за окултизма. Поръчват се всякакви маги – за пари, за късмет, за зло и за добро.

Най-евтина и най-търсена е  магията за любов. Тя е 100-120 лева. Срещу  двойно по-малко пари  пък ревнивците се застраховат, че никой няма да задява половинката им, а ако това се  стане, че тя няма да им отвърне на флирта.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *