Мария Игнатова пак метна зрителите, че е бременна

водещи Х фактор забравили сценариитеНаистина ли е бременна отново  Мария Игнатова,  се питат феновете на русокосата  тв звезда.

Доста широката рокля, с която тя се беше изтъпанила на сцената на „Х фактор“ тази седмица  предизвика съмненията на зрителите, че  ще дари с бебе дългогодишната си половинката Димитър Рачков.

Водещата на музикалното риалити призна с половин уста и половин усмивка, че това е факт. Почти признанието прозвуча, след като Алекс и Мария обявиха, че един от участниците – Георги Бенчев, е станал баща в неделя. В изблик на ентусиазъм  Игнатова с широка  усмивка заяви, че бебето на Георги няма да е последното през този сезон на шоуто, след което многозначително потърка доста плоския си корем с ръце. И обясни, че е напълняла, понеже Рачков клал прасе за Коледа.

Подобна случка имаше и през ноември в началото на шоуто. Тогава Мария каза почти  същите думи. И тогава  действията й отново оставиха у зрителите впечатлението, че блондинката намекна за второто си майчинство. Но все пак някои пресметнаха, че ако е така, то сега вече щеше да й проличи поне мъничко, колкото и да е слаба.

Слуховете за бебето на звездната двойка обикалят медийното пространство от известно време, но Мария вирва нос и отказва да ги коментира. Интриги често се опитват да разделят двойката. Но Рачков пък твърди, че са още заедно.

В същото време в свое интервю преди година Игнатова чистосърдечно призна, че е имала толкова тежка бременност със сина си, че едва ли би се решила да стане майка  втори  път.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *