Шок! Шофьор уби четири годишно дете и получи инфаркт

Инцидентът, завършил трагично, станал в село Искрец, Софийско, тази сутрин. Децата пресичали платното, видели автомобил, но той спрял. Малките се втурнали да пресекат, но друга кола „Ауди 80“ изневиделица изпреварила спрялата и помела едно от децата, движейки се в отсрещното платно .

Шофьорът бил от същото село и като видял гледката, не издържал и се строполил в колата си. Детето починало на път за болницата в линейката. Във същата болница, но жив, обаче с тежък инфаркт е и шофьорът. Грешката е негова, коментират от полицията, тъй като е изпреварил спряла кола, без да има видимост. По същия начин миналата година загина петокласничка в Бургас. Тя пресичала на пешеходна пътека с приятелки, първата кола спряла да преминат децата, но втората я изпреварила и направо размаза момичето на асфалта.

Снощи шофьор на „Опел Корса” пък блъснал тригодишно дете на кръстовище. То се откъснало от ръката на майка си и излязло на платното, а колата веднага го ударила. Този случай завършил щастливо. Шофьорът натоварил жертвата си в колата и я закарал спешно в болницата. Детето се отървяло само със счупен крак и силна уплаха. Медицинска помощ получила и силно изплашената майка.

Да спрем войната по пътищата. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *