Яна Маринова намерила музата си в леглото

Като се събудих една сутрин, внезапно си казах – ще стана актриса. И нещата се случиха много бързо, споделя звездата на „Стъклен дом“. Идеята й изгряла, докато още се протягала в леглото.

Това станало около 25-годишния й рожден ден. Тя се пробуждала късно, защото била управител на ресторант и точно в това утро или по-точно обед, музата кацнала на рамото й. Всъщност тя дълго се борила да стъпи на сцената. В началото се опитала да стане телевизионна водеща, но въпреки че разбирала от спорт и знаела езици, нямала диплома за журналист /като че ли останалите имат/, свива рамене тя.

 Посъветвали я първо да завърши или да си купи кетап. Когато я осенило прозрението, че не иска да е никаква водеща, а направо актриса, тя се сетила, че пред това трябва да стане манекен, за да я забележат. Последвали много труд, много упражнения, паднали литри пот, но през 2004 се добрала до титлата Мис България. А после я взели в сериала „Хотел България“, след което в „Стъклен дом“ наистина доказала, че оня вътрешен глас в пророческото утро бил прав.

Като истинска звезда, тя е разведена /къде се и видяло и чуло звезда с един брак/, синът й живее при баща си, а вторият й мъж го учи на бокс. Като още по-истинска актриса не се притеснява да се съблича гола пред публика и това й носи истинска популярност. Голите сцени не ме притесняват, човешкото тяло е красиво, стига да имаш какво да покажеш. Затова и участва като каскадьор във второстепенни американски продукции, предимно разголена.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/nJrGGHanm_g

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.