Радина Кърджилова ПРИЗНА: БРЕМЕННА СЪМ!

РадинаРадина Кърджилова най-после призна слуховете, които витаят от известно време в медийното пространство.

Щастливо бременна съм, заяви тя в телевизионно интервю.  Не ми прилошава, не изпитвам дискомфорт, чувствам се в прекрасна форма, с нетърпение чакам появата на бебето. Подготвила съм се и физически, не се страхувам от раждането, то е върховна радост и пречистване.

 „Да стана майка беше най-голямата ми мечта, а сега  най-голямото щастие.  Дълго чакахме това да се случи, дълго мечтахме.  Много съм щастлива”,  заяви сияещата от радост Радина. Но поиска да запази в тайна пола на бебето, за да остане изненада.

Тя почувствала,  че е бременна преди още да си направи теста. Двамата с Деян Донков били заедно, когато все пак направила тест и се появили бленуваните две чертички. Двамата подскочили от радост, прегърнали се и дълго се целували.  „Беше много съкровен, много интимен момент!“ разказва със светнали очи актрисата.

Тя все още не е слязла от сцената, въпреки че вече е в петия месец. Някои от сценичните костюми обаче вече не й стават. Актрисата  е ограничила ангажиментите си, защото не иска да се напряга и желае да  изкара една спокойна бременност, за да не навреди на детето.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *