Емануела с Шокиращо Признание: Вижте Какво Направи Динев на детето й!

emanuela1Емануела не издържа и направи разтърсваща изповед в профила си във  Фейсбук.

Тя  публикува снимки на малкия Митко, който вече стана на годинка и публично обвини баща му  Митко Динев, че го е  биел! За  доказателство тя пусна  снимки на бебето, което е  с надран  врат, стресирано и нервно.
Емануела пише отчаяно: „Да, с Димитър сме разделени, но аз не мога да го лиша от детето му. Давам му го, когато ми го поиска. Той му е баща и има право да го вижда пък и родителите трябва да се грижат за децата си, без значение в какви отношения сме помежду си.

Последния път, когато той взе малкия да го погледа и да му се порадва, ми го върна разплакан, треперещ и с протрито вратле.  Дълго не можах да го успокоя. Не зная кой го е тормозил, кой го е стресирал. Дали Димитър или някой друг му е посегнал психически и физически!

От това, което ми обясни, разбрах, че Димитър е наел случайна жена да го гледа. Детето не я познавало и се разплакало. А тя видно как го е утешавала – с бой!

emanuela2

Не мога да се сдържа, плача и питам: Кой нормален баща ще остави детето си на случаен и непроверен човек и ще хукне по дискотеките, за да не изтърве една вечер там?  Кой  баща ще се напие и  ще си кани жени у дома, докато детето му е при него? Защото разбрах, че и това е станало? Митко е плачел и най-вероятно им е пречил да се забавляват. А тя или той са му запушили устата. Я с шамарче, я по друг начин, щом сега е в стрес. Кой нормален родител ще направи това?!“, пита отчаяно Емануела.

Примирих се с  шамарите, които отнесох , когато бях бременна в петия месец. Помислих си, че съм го предизвикала, че сама съм си виновна. Чак сега разбрах, че моят така наречен мъж обича да бие и срещу него е водено дело за нанасяне на телесна повреда върху друг човек.

Не смея повече да му дам детето, плаче фолкаджийката.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *