Емануела с шокиращо признание: Аз съм идиот!

0
Емануела бой
Емануела плака от обеда, когато си призна, че Митко даже й посягал

Фолк певицата Емануела има доста свежо чувство за хумор.

Досега никоя фолкаджийка не е била толкова искрена и не е ръсила толкова бисери в мрежата. Изпълнителката съвсем искрено се  обяви пред всичките си фенове за пълен  идиот. А  причината да се самобичува са  непрекъснатите й провали на любовния фронт.

За кой ли път  звездата сподели, че непрекъснато я люлеят  сърдечни драми и винаги се влюбва в неподходящи, а след това страда от перманентните си любовни разочарования. А такива неща й се случвали постоянно, понеже била много наивна в любовта, потъвала в чувствата, раздавала се докрай, а после неизбежно я зарязвали и оставяли да ближе раните си.

Припомняме, че  Емануела държи своеобразен рекорд по изоставяне пред олтара. Цели три пъти тя се засилваше да се жени и малко преди сватбата, кандидатът се отказваше и я оставяше сама със сватбената рокля.

Най-накрая тя успя да сключи брак с богаташкото синче Никола, при това два пъти. Веднъж тайно – само те двамата и свидетелите, и веднъж – направо пред цяла България в предаването „Къртицата“. Тогава за пръв и засега за последен път тя облече бяла рокля и мина под венчило, но това не й помогна да задържи палавия младоженец, който започна да й изневерява почти веднага след женитбата. Разводът беше бърз и не толкова помпозен като сватбата, а певицата проля една кофа сълзи заради неверника и родителите му, които му заповядаха да се раздели с нея.

След бурните отношения с Митко Динев, тя пак остана сама. Този път сватба нямаше, но пък й остана бебе за спомен. Изпълнителката изля  мъката си в социалната мрежа с шеговит пост, който накара феновете й да се залеят от смях.
Това съм аз!  Лесно се доверявам, но бързо ми минава и  прощавам. Аз съм пълен идиот!“, написа Емануела и призова другите жени да не бъдат като нея.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/fyFW8iWOOEs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *