Румен Петков: Атанас Атанасов Подслушваше Американското посолство! Можем да Арестуваме Борисов само ако Отстраним Гешев!

„ГЕРБ да говорят за политическа чистка в МВР. Точно те, които още в първите седмици на първото правителство на Борисов уволниха 30 областни директори на МВР и ръководители на националните служби“. Това каза бившият министър на вътрешните работи и лидер на АБВ Румен Петков в интервю по Нова тв. Във връзка със политическите престрелки между министър Рашков и Бойко Борисов, Петков заяви, че и той е внасял сигнали в прокуратурата, без никакъв резултат.  „Внасял съм при Гешев сигнали за безобразията в Министерство на отбраната. Даже отговор не получих. Главният прокурор не реагира на сигнали на опозицията. Рашков изобщо не греши в твърдението си, че Гешев няма да си мръдне пръста по неговите сигнали, нищо че е МВР-министър. Гешев е главен прокурор на ГЕРБ и се държи като зле организиран слуга на мафията, която продължава да извършва престъпления към България. Можем да арестуваме Борисов само след като отстраним Гешев.

„Атанас Атанасов, „Демократична България“ и ГЕРБ“ нямат право да говорят за политическо подслушване. Като шеф на НСС Атанасов е подслушвал и следил американското посолство воглаве с посланика месеци наред така, както и по времето на Тодор Живков не са ги подслушвали. Обяснението на Атанасов беше, че подслушвал американците, за да знае предварително какво ще искат от България и да ги изпревари, като още преди това удовлетвори желанията им. Съвсем сериозно го обясняваше това.“. Това каза бившият министър на вътрешните работи и лидер на АБВ Румен Петков по Нова тв. във връзка със сигнала на съпредседателя на ДБ за подслушване на политици.

„Да приемем, че Атанасов е подслушвал нашите „братя“ американци от загриженост за сигурността им. Но се доказа, че по същото време Атанасов е подслушвал и мен, и Димитър Калчев, Костадин Паскалев, няколко кметове на ДПС. При това го е правел без всякаква аргументация. Кат вътрешен министър не огласих тази проверка, защото името ми фигурираше вътре. Това е един от най-грозните актове на политическа полицейщина и днешният борец срещу СРС-тата Атанас Атанасов е негов автор“, каза още Румен Петков.

„Също толкова нелепо е ГЕРБ сега да говорят за политическа чистка в МВР. Точно те, които още в първите седмици на първото правителство на Борисов уволниха 30 областни директори на МВР и ръководители на националните служби“, направи сравнение лидерът на АБВ.

Бившия вътрешен министър от БСП Румен Петков се изгаври преди време с Бойко Борисов в социалните мрежи с ето тази снимка

Според него отишлият си 45-ти парламент е допуснал огромна грешка като е оставил Бюрото за защита на свидетели под ръководството на Гешев.

„Правиха почивки по 3 часа, занимаваха се 4 часа с промяната за субсидията за партиите, а връщането на Бюрото за защита на свидетелите към правосъдното министерство можеше да стане факт за 15 минути“.

Във връзка с политическите престрелки между министър Рашков и Бойко Борисов, Петков заяви, че и той е внасял сигнали в прокуратурата, без резултат. 

„И аз внесох в прокуратурата сигнали за безобразията в Министерство на отбраната. И главният прокурор не реагира. Рашков не греши в твърдението си, че главния прокурор няма да направи нищо“, каза още той.

„Познавам Бойко Рашков от много години и не допускам обвиненията му от последната седмица срещу Борисов да са празнословия“, добави Петков.

„Щом Рашков е казал А, бъдете сигурни, че ще продължи азбуката не само с Б и В. Той ще стигне до Я и ще разплете мафиотските възли на ГЕРБ по казусите, с които се е заел. Не очаквайте от Рашков да замеря публиката с имена и фамилии, защото има закон, който му забранява това. Казал е толкова, колкото трябва да се знае на този етап“.

Според Петков за обстойна проверка за извършваните подслушванията на политици е необходимо време – минимум месец.

Лидерът на АБВ каза, че главният прокурор се държи като зле организиран слуга на мафията ГЕРБ, която неспирно извършва престъпления към България.

„Аз ще искам по силата на закона за достъп до обществена информация заповедта, с която министър Каракачанов е определил специалният отговорник на подготовката и провеждането на НАТО-вското учение. Тия нарушения нещо много зачестиха. В рамките на 10 дни един път турска армейска част с нашето активно съдействие обърка маршрута си за Разград. Една седмица по късно другите ни братя – американците, влизат в производствен цех и насочват заредени автомати срещу нищо неподозиращи граждани. Някой се бил извинил. Имена и фамилии?! Отговорност?! Тази отговорност трябваше да се търси от прокуратурата. Гешевата прокуратура. Обаче… нея не я бройте да се включи за такива работи. Чест прави на собственика на цеха, че е внесъл сигнала си във военната и в районната прокуратура“, коментира Петков. Той добави, че това е съчетание между некадърност, безотговорност и случайност в раздаването на пагоните през последните години в България и заяви, че това е абсолютна безотговорност към случващото се на наша територия от страна на НАТО.

„Аз продължавам да съм убеден, че в по-голямата си част служителите на МВР са честни и почтени хора. Откакто ГЕРБ са на власт, нивото на корупция в системата на МВР се надигна неимоверно. Но като извадят трима души и ги покажат по подходящ начин, могат да сринат всичко. Мисля си, че на държавата ни й трябва нова енергия и нов заряд и ако това не се случи скоро, нищо добро не ни очаква“, каза Петков. Skandalno.net

Пея Благов, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ НА ПРОТЕСТИ НАТО ЕС САЩ СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ ИСКАМЕ СИ БРАТСКА ВЕЛИКА И СВЯТА РУСИЯ

  2. Тъй като пак предстоят избори, наложително е да се изброят всички онези, които мълчаха и продължават да мълчат като задници за отвратителното американско безобразие, извършено в БЪЛГАРСКОТО Чешнегирово.
    Мълчанието на USA агнетата:
    • ГЕРБ
    • БСП
    • ДПС
    • ВМРО
    • НАЦИОНАЛЕН ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ
    • ВОЛЯ
    • ДСБ
    • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ
    • ИЗПРАВИ СЕ, МУТРИ ВЪН
    • ИМА ТАКЪВ НАРОД
    • БЪЛГАРСКО ЛЯТО
    Ако не изреждам останалите партии и партийки, то е защото нищо няма да пропусна, тъй като и те мълчат като посрани и не смеят да гъкнат.
    Нито един от „водещите“ политици не обели и дума, камо ли да изрази възмущение, и да покаже чест и достойнство:
    • Бойко Борисов
    • Румен Радев
    • Мустафа Карадайъ
    • Корнелия Нинова
    • Красимир Каракачанов
    • Христо Иванов
    • Валери Симеонов
    • Слави Трифонов
    • Мая Манолова и присъдружните и отровни
    • Веселин Марешки
    И така нататък, и така нататък…
    Единствените, които изразиха открита позиция срещу американската инвазия бяха:
    • Атака
    • АБВ
    • Възраждане
    Сега за миг си представете, ако не американци, а руснаци бяха влезли в цеха с автомати.
    Всички от горе изброените щяха да прегракнат да не слизат от телевизиите и медиите и да врещят как се нарушава суверенитета на държавата.

    • Ако бяха влезли руснаците Атака, АБВ и Възраждане щяха да мълчат като затъкнати г*зове!

  3. Чета и се мятам като лъв в клетка.Как можахме да стигнем до тука с нашето пословично безхаберие, с нашето овчедушие, с нашата злоба и завист към ближния, с желанието да лапаме и да плюскаме без да се трудим, без да създаваме. Има толкова много и фрапиращи данни за нашето малоумие, че се чудя докога това може да продължава. За кого да гласуваме, за тези мълчаливи подлоги ли. Нали Трифонов имаше най-много подадени гласове, без партия, без отношение по всички въпроси, без проект за бъдещето. Ами другите, които били по площадите, те къде са. И пак ли ще правим поредния цирк с демократични избори, когато и на кокошките е ясно, че сме колония, презряна колония.

  4. ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ЩЕ ЗАГУБИШ НАРОДНАТА ЛЮБОВ КЪМ ТЕБ И ЩЕ ГЛЕДАШ ВТОРИ МАНДАТ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН АКО НАТО НЕ СЕ МАХНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ЗА 30 ГОДИНИ КОЛКОТО ИДИОТА СЕ СМЕНИХТЕ ДА УПРАВЛЯВАТЕ УБИХТЕ БЪЛГАРИРАЗРУХА И ГЕНОЦИД Е НАВСЯКЪДЕ В РОДИНАТА НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТВОЯ ТРИМОРЕЦО ЗАБРАВИ ЛИ ФРЕНСКИТЕ КОМАНДОСИ СЕГА Е ВТОРИЯ СЛУЧАЙ АМЕРИКАНСКИ ГЕЙОВЕ С АВТОМАТИ СРЕЩУ НАРОДА ВНИМАВАЙ НАТОВЕЦО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НАРОДА НАЙ РАНИМОТО Е ЧЕ СЕ ЧЕКНЕТЕ ЗАЕДНО С АМЕРИКАНЦИТЕ СРЕЩУ БРАТСКА СВЯТА РУСИЯ РАЗБИРАШ ЛИ ВЕЛИКА И СВЯТА ПО КРЪВ ВЯРА И ДУХ НАТОВЕЦО АМЕРИКАНСКИ АГЕНТ НА ЦРУ ПРЕВРЪЩАТЕ БЪЛГАРИЯ В ПЛАЦДАРМ С БАШИБОЗУЦИ И ВСЯКАКВА СГАН КЪДЕ СА ТУРИСТИТЕ ПРЕДАТЕЛ ИСКАМЕ СИ БРАТУШКИТЕ ТИ ЩЕ ГО ОТНЕСЕШ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ВЪСТАВАЙ НАРОДЕ АТАКА УТРЕ МОГАТ ДА СГРЕШАТ И С АТОМНА БОМБА ТРИ МИЛИОНА БЪЛГАРИ УБИХТЕ И ПРОКУДИХТЕ ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО СПРЕТЕ АГРЕСИЯТА СРЕЩУ СВЯТА БРАТСКА НАВЕКИ РУСИЯ ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ И ЖИВИ ДА НЕ ОСТАНЕТЕ АКО ИЗЛЕЗЕТЕ СРЕЩУ БРАТУШКИТЕ

  5. Борисов е за затвора , това е ясно.Но за затвор е също и тази мърша , крадеца който вика дръжте крадеца , румен петков и менторът му Гоце първанов .Както и още много много боклук наслоил се 77г. в обществото ни.

  6. АЗ СЪЩО СЪМ ДЕКЛАРИРАЛ ВЪВ ВЕСТНИК „ВРАЧАНСКО СЕКИРЧЕ“ – НЕ НА САЩ БАЗИ В БЪЛГАРИЯ И ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО !

    БЪЛГАРИЯ Е ДАЛА НАД 8 МИЛИАРДА ЛЕВА ДА ПАЗИМ ИНТЕРЕСИТЕ НА САЩ, ИЗРАЕЛ И ЕВРОПЕЙСЙКИЯ СЪЮЗ В АФГАНИСТАН !

    НИКОЙ ОТ ГОРНИТЕ ДРУГАРИ НЕ ПОПИТА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР, КОЛКО СТРУВА АВАНТЮРАТА ДА ПАЗИМ ЮДЕЙСКИТЕ СВИНИ, НИТО ЗА ИРАКСКАТА ИСТОРИЯ, НИТО ЗА КАМБОДЖАНСКИТЕ ВОЕННИ, КОЙТО БЯХА ПРАТЕНИ ТАМ !

    НЕКА И АЗ ДА СИ НАПРЯВЯ РЕКЛАМА, КАКТО ВОЛЕН СИДЕРОВ СИ ПРАВИ , ГОВОРЕШЕ „БОРИСОВ ТРЯБВАЛО ДА СИ ИЗКАРА МАНДАТА И ИЗБЯГА ОТ НАРОДНОТО ДУПЕТИЛИЩЕ, А НАРОДА ГО Е ИЗБРАЛ ДА ЛАЕ ТАМ!

    ЕБАЛ СЪМ МУ ПУТКАТА МАЙЧИНА СОМОЗВАНА, КАТО ИВАН ДОЧЕВ САМО ТОЙ Е ПРАВИЯ !
    СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАКОВ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *