Полк. Николай Марков: Радев, докога на колене пред Американците?! По-Жалък си и от Борисов!

Радев,

Достойнството е лично и национално качество, а съюзническите отношения с когото и да било, не са по-ценни от човешките и народни права. Колониалната ни зависимост от САЩ, която ти и останалите ястреби-евроатлантици около теб наричате „партньорство“ не е по-ценна от върховенството на закона и защитата на личното ни и национално българско достойнство. Ако един от нас, българите, уважаеми Радев, пострада, това е тежко неприемлив удар срещу цялата ни нация и държава. Така трябва да разсъждава водача на един народ с 1300-годишна история, преживял не едно унижение и сразил по удивителен начин не е един дързък свой приятел враг. Защото често сме имали и врагове, които са ни се представяли за приятели.

Радев, недопустимо е нацията да ръководи водача си, както се случи след твоето позорно 20-дневно мълчание по случая с американските войници, които нахлуха във фабриката в Чешнигирово. Не можеш да ни убедиш, че информацията за инцидента не е стигнала до теб минути след като се е случил. Недопустимо е такова посегателство върху националното ни достойнство да бъде укривано от гражданите и е позорна и срамна реакцията – твоята и на министъра ти на отбраната!

Недостойно е това поведение, Радев! Ти поне си офицер.

Държава и нация се пазят като зеницата на окото, независимо кой външен „партньор“ какво ще си помисли или какво ще направи. Даже отвратителната мутра Борисов ти се подигра неведнъж, като те подканваше да дръзнеш и скочиш срещу тесните интереси на американската политика у нас. И… да беше го направил поне веднъж! „Няма да те изядат!“, успокояваше те един банкянски бандит, когато ти трепереше и трепериш пред задокеанския ни колонизатор. А ти не си бандит, нали? Ти си истински генерал – Би трябвало да имаш повече самочувствие и смелост.

НИКОЛАЙ МАРКОВ

Направи го едва днес от няма и къде, полвинчато, след дъжд – качулка и с треперещи от страх нозе. Какъв ти ултиматум – ти днес се молеше на американците на колене да ти простят дързостта! Радев, схващаш ли какво ти казвам? Skandalno.net

Полк. Николай Марков

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

7 коментара

  1. Марков, падна ми в очите с тая твоя подкрепа за мутрата!!!! А аз те виждах на мястото на Бойко Рашков! Язък!!!

    • Ти, Димчо, си долен гербаджийски трол и няма никакво значение какво ще кажеш

  2. ПОЗДРАВЛЕНИЯ НИКОЛАЙ МАРКОВ ВЪЗХИТЕНИ СМЕ ОТ ВАС ИМАТЕ НАРОДНАТА НИ ОБИЧ И ДОВЕРИЕ ОТДАВНА БЛАГОДАРИМ ВИ ГОСПОД ДА ВИ ПАЗИ

  3. МИНИСТЪР ПАНАЙОТОВ ВЪН МРЪСТНИКО ОТ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ ТИ ЗАСТРАШАВАШ ЖИВОТА НА НАРОДА И СУВЕРИНИТЕТА НА БЪЛГАРИЯ СЪС СВЕТОВНИТЕ ТЕРОРИСТИ НАТО ЕС САЩ СОРОС МРАЗИМ ВИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ НИКОГА НЯМА ДА ВИ ПРОСТИМ ЧЕ ПЛЮЕТЕ И ДЕМОНИЗИРАТЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА РУСИЯ НАТО И ЕС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

  4. Абе Марков, що не се кандидатираш за президент, не можеш да си представиш каква поддръжка ще получиш. Не защото Радев не е достатъчно умен, но той просто е натовски, не наш генерал.И колко пъти наблегна на това, че Щатите, световният бандит, доказал себе си със сторици престъления, ни бил стратегически партньор. От кога овцете са партньори на Лъва. Така че събери си състав, който да те предложи, доказал си се многократно.Действай, имаш достатъчно време. И БСП ще те подкрепи, не ръководството , хората.

  5. А бе, Марков и ти беше смешен докато охраняваше Класната Екатерина Михайлова!!!!! Айде бегай у лево, смешник!!!Не всички падаме от небето…

  6. Скандално си е. Не е подходящ регистърът на обръщение на полковник към генерал, като за единия от двамата не ми е известен родът войски или сферата на дейност.
    И участието в този форум си е малко рискована работа. Вместо да блокира диалога, този висок форум може да послужи за намиране на добри решения. Те ни трябват сега. Трябвали са ни винаги.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *