Рекордни хонорари ще гушнат участниците във ВИП Брадър! Виж Кой Колко ще Вземе:

Брадър участнициИрина Тенчева, Деси Цонева, Явор Бахаров, Миглена Ангелова,  кака Лара и бившият й съпруг Владо Береану, фолкпевицата Рени, Ути Бъчваров, и моделката Глория Петкова са сред сигурните участници в юбилейния сезон на ВИП Брадър.

Те ще вземат рекордни пари и даже вече решават как ще ги изхарчат.

Особена задача в този сезон на изданието ще играе Миглена Ангелова, която ще бъде в ролята на изповедник и ще прави „Искрено и лично“ в Къщата. След пет предложения от страна на продуцентите и тежки преговори тя се съгласила да влезе срещу 130 хиляди лева, което означава, че ще стои до края на сезона, за да си изработи парите и никой няма да посмее да я изгони предсрочно.

Кака Лара и Владо Береану срещу 90 бона за всеки ще разказват за развода си и ще се обвиняват взаимно кой на кого пръв е изневерил. Продуцентите очакват двамата да се сближат отново и да си простят, затова са приготвили за телевизионерската двойка доста романтични изпитания в търсене на старата искра.

Ути Бъчваров пък се намърдал с връзки в предаването, след като конкурентът му Иван Звездев отказал. Той познава Тупарев и е обещал да бъде душата на компанията и умиротворителят в Къщата. И най-вече да готви на всички, за да няма караници край котлона.

Глория Петкова пък само ще се забавлява и ще топли окото на зрителите. Тя има родители с дебели порфейли и склонила да влезе само срещу 20 хиляди лева хонорар. Което пък е сигурен знак, че ще си тръгне първа. Моделката скандално обикаляше модните сцени в Дубай,  Париж, Милано  и Лондон и е също толкова скучна като останалите родни красавици. Богатите й родители се опитват да я тикат навсякъде из светските среди, за да си намери също толкова богат мъж. Именно дебелите им портфейли и връзки помогнали поредната прищявка на дъщеря им да се сбъдне. Според запознати красавицата ще си тръгне първа от Къщата и ще вземе само 20 000 лева.

Явор Бахаров пък влиза само заради хонорара – той ще гушне  80 000 лева. С парите смятал да емигрира в  Лондон и да развива там актьорските си умения, понеже тук плащали малко и не оценяли таланта му.

Ирина  Тенчева е изненадата на сезона. Никой не повярва, че съпругата на Иван Христов ще влезе в най-конкурентното предаване на „Фермата“, но малцина знаят, че Иван и Тупарев са приятели и Ирина спокойно приела още при първата покана, защото знае, че никой от сценаристите на Големия Брат няма да посмее да се гаври с нея докато е в Къщата .

Ирина ще разкаже пред тв. зрителите как отмъкна Иван от Вихра и как си живее безпроблемно с него. От участието й в „Черешката на тортата“ всички знаят, че тя е много разумна и възпитана млада жена, готви прекрасно, неконфликтна е и трудно зрителите ще намерят за какво да я изгонят. Хонорарът й е 80 хиляди, но нея не я касае много, тя просто иска да си почине от трите си деца и да се върне на екран.

Забравената от всички чалга звезда Рени също иска да напомни за себе си и да се  върне в професията. Тя ще прибере 100 бона, за да разказва за семейните си проблеми и предстоящия развод.

Поради неочакваната смърт на баща си, Деси Цонева се разколебала дали да влезе във формата, но после се съгласила, при условие, че й вдигнат хонорара. Тя пък ще го дари на фондацията, основана на името на баща й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *